2 hetes kisfiam nem hajlandó szopizni. Csak cumizik a cicin. Mit tehetnék?
Ha fejed nem apad el, de a gyermek megszokja, hogy ömlik a szájába szívás nélkül és nem fog szopni, kiskanállal szokás ezt kivédeni. A védőnővel nem beszéltől erről, vagy anyáddal?
Gondolom első baba, ilyenkor még "megy a bénázás" ezerrel.
Az én kislányom is ugyanezt csinálta és én is cumisüvegeztem.
DE minde alkalommal megpróbáltam cicire tenni.Rádaásul nekem befeléforduló a mellbimbóm és ez még egy akadály volt,de mindig próbálkoztam,aztán laasan elkezdett enni 30-40 grammot ciciből és csak a többit kellett pótolni üvegből.Kicsit féltem,hogy cumizavaros lesz,de szerencsére nem,ma már csak ciciből eszik Hála Istennek,megérte a fáradtságot.Sokszor én is kiborultam,fel akartam adni,de mindig adtam magamnak egy esélyt,hogy megpróbálom,még egyszer.És meg lett az eredménye.
Kitartás Neked,ne add fel,megéri.Sikerülni fog!!!!!!!!!!
Mi is így voltunk, sajnos minden próbálkozás ellenére nem sikerült rákapni a szopi ízére.
Most 5 hónapos a fiam, azóta is fejek és cumisüvegből kapja. Nekem nem csökkent a tej mennyisége eddig.
Próbálgassátok a szopit, hátha belejön. De ha nem megy, ne okold magad, az tök jó, ha kap tejet, nem az a lényeg, hogy cumiból.
szia
bizony, nem a legszerencsesebb a helyzet, de ne add fel. en is majdnem igy jartam, fejtem es potoltam, a baba sirt...sirt. 2-3 nap utan egy hajnali kinlodas utan ugy elhataroztam magam, hogy ez igy nem mehet tovabb, hogy nem potoltam tobbet, hanem gyakran tettem mellre, megint par nap kinlodas, cumizavar, mellbimbo ragassal de valahogy helyrekattant a babam es ma mar lassan 3 honapos, kizarolag anyatejes, szepen szopizik es atalussza az ejaszakat. o kicsi sullyal szuletett(2750g) visszaesett 2600-ra, nem tudott ugy szopizni mint egy 3,5kg baba.de belejott, csak ki kellett varni. szoval azt tanacsolnam, hogy ne add fel a szoptatast, tedd mellre es probalkozz, mert ha cumizik sajnos gyorsan raall. ha megsem sikerul, tudnod kell, h te mindent megtettel es ettol meg jo anya vagy. akkor probalj fejni es kicsi lyuku(avent 1-es)cumibol adni a potlast, mert abbol nem omlik ugy a tej. a legfobb, hogy lazits. tudom, konnyu mondani, de probald mg, mert ez a legfontosabb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!