Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Gyakorlott szoptatós anyukák!...

Gyakorlott szoptatós anyukák! Összeszednétek nekem a lehető legrészletesebben, hogy mit szabad enni-inni szoptatás alatt és mit nem?

Figyelt kérdés

Gyümölcsök-zöldségek is érdekelnének!

És pl tényleg nem szabad rostos gyümölcsléket inni (őszibarack)

Na és a rántott hússal mi van?

Buta kérdések lehet,de én még nagyon kezdő vagyok!

2011. ápr. 5. 11:48
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szia!Én is figyeltem ezt az elején. A mákról semmit nem találtam.Egyik este mákostésztát ettem.Lányom egész éjjel sírt szinte. Nem tudtam mi a baja.Azóta se volt ilyen vele.. Szerintem az,mákot kerülöm azóta is. Lassan 1 éves.
2011. ápr. 5. 15:38
 12/12 xStefix ***** válasza:

Nagyon rövid a lista:

Semmit nem kell direkte kerülni! Csak azt:

- amire a családban valaki allergiás

- ami nálad okozott korábban (pl. a terhesség alatt) emésztési problémát

- ami a babádnál (is) okozott már eddig pocakgondokat

- és azt, amit a terhesség alatt sem szabadott (dohányzás, /túlzott mennyiségű/ alkohol, /túlzott mennyiségű/ koffeint stb.).

Az előző oldalon lévő hosszú lista nagyon (túlzottan) korlátozó, szerintem nem szükséges/érdemes minden sorát így betartani. Az sem jó, ha egyébként fontos vitaminforrásoktól tartod magad távol, esetleg ok nélkül..

Mérlegelj, próbálkozz és meglátod.

(dietetikus-hallgató)

2011. ápr. 5. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!