Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Más is szed Betaloc-ot szoptat...

Más is szed Betaloc-ot szoptatás mellett?

Figyelt kérdés
Én 25 mg-ot szedek este mert magas a pulzusom, a terhesség alatt is szedtem akkor reggel és este 25 mg-ot. 3 hónapos baba anyukája
2009. febr. 27. 18:29
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia! Ha a terhességed alatt nem okozott gondot a gyógyszer szoptatás alatt szedheted.
2009. febr. 27. 19:39
 2/3 anonim ***** válasza:
szerintem azért kérdezd meg az orvost.Én dopegytet szedtem a terhesség alatt.A vége felé már más vérnyomáscsökkentővel együtt 12 szemet naponta.Hát szerintem elég durva volt.A háziorvosom nem nagyon ajánlotta a szoptatás alatt,ill. azt mondta,hogy mivel átmegy az anyatejbe....nem a legjobb.Szóval sokkal szigorúbb a szoptatás alatti gyógyszerszedés mint terhesség alatt,de ez nem azt jelenti,hogy nem szedheted,csak én inkább rákérdeznék a helyedben.Minden jót!
2009. febr. 28. 10:25
 3/3 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem is nagyon magas a pulzusom, én is Betalocot szedtem rá, de terhesen már nem szedhettem. Szerintem beszéld meg az orvosoddal, mert nem biztos, hogy szedheted szoptatás alatt.
2009. márc. 1. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!