Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Elértük a növekedés ugrást?

Elértük a növekedés ugrást?

Figyelt kérdés

Eddig a babám,kb.egy evésre olyan 90-120evett max.de a többet csak nagyon ritkán.Ma evett, kiszívta minden tejet a jobból,majd fél óra múlva megint jelezte, h kell vmi, csak a cicire nyugodott meg így a balra tettem és ott is elég intenzíven evett.Összesen 170-180ml evett.

na most olyan vagyok mint egy üres tejes zacsi, a következő etetésre szerintetek lesz a 2 mellemben összesen kb.180ml, h jól lakjon?(úgy 2,5-3óként szokott enni),de nem mérem mindig csak most éjjel is annyira kevésnek tűnt a tej mennyiség a cicimben, h gondoltam megmérem mennyi az annyi!

A legfontosabb kérdésem: ti egy vagy 2 mellből szoptattok?

nem kevés, h csak 2 mellből tud ennyit enni?

alapból elég kicsi mellem van:)

2011. ápr. 3. 10:08
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

sziasztok, köszönöm a válaszokat!

Akkor ha jól értettem, az 5.hónap végén-6.hónap elején lehet kezdeni a gyümölcs/lé kóstoltatást, már várom, nagyon kíváncsi vagyok mennyire fog neki tetszeni a dolog.

A szopi most úgy áll, h akkor eszik/iszik mikor akar,(de napi szinten legalább 12xbiztos szopik még) majd beáll ha akar valami rendszert, én már nem akarom, h óraműszerűen egyen, nem is lehet.pláne, h van amikor csak azért iszik pár kortyot, h elaludjon, máskor meg csak szomjas vagy éppen csak nyűgös a drága:) egyébként most úgy érzem, h talán beindult a tej,de mindenképp több van mint 5 nappal ezelőtt! úgy döntöttem veszek ilyen More kapszulát(még csak terv), bekapok naponta párat, hátha ez is segít majd a nehezebb napokon ha lesz még.Remélem sikerül minél tovább szoptatni őt,olyan elégedett mikor tele van a pocakja, és nekem is olyan jó látvány ahogy a kis elégedett arca még álmában is mosolyog,úgyhogy ezért is akarom,h sikerüljön a szoptatás minél tovább!

Sokat segített mindenki aki írt, köszönöm szépen!!

2011. ápr. 7. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!