Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Érdemes még 8 hónap után More...

Érdemes még 8 hónap után More Milk kapzulát venni tejserkentésre?

Figyelt kérdés

Kislányom 8 hónapos és már csak reggel és néha estére van tejem, de ő is szeretne szopizni meg én is szeretném még szoptatni.

Már mindenfélét kipróbáltam...nem sok sikerrel. 1-2 szer használt de csak pár napig.

Vagy van valami Ötletetek?

2009. febr. 26. 22:56
 1/3 anonim ***** válasza:
ha mindenképpen szoptatni akarod még, akkor persze hogy érdemes!!! :D Becsüllek is érte!! És pláne ha még a babuci is akarja!! Hajrá!! 2 honapos baba anyukája
2009. febr. 26. 23:17
 2/3 anonim ***** válasza:
az elsö vagyok! hogy mit csinálj azt sajna nem tudom, de ha eddig ilyen szépen volt tejed, szerintem ezután is sikerülni fog, csak ne add fel! :) szedd tovább azt amit eddig. jobb ötletem sajna nincs! :(((
2009. febr. 26. 23:19
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszi!

A mellgyulladásra Augmentint kaptam és 3 nap után az antibiotikumtól látványosan kezdett fogyni a tejem. Elötte napi 1,2 liter volt. Azóta kellett hozzányúlnom tejserkentő szerekhez.

Próbáltam már: homeopátia, teák (többféle is) rántott leves, madártej, ananászlé, most próbálkoztam az alkoholmentes sörrel is de...

Kislányom mikor nyügös és felveszem mindjárt a cici felé fordul és húzza a ruhámat, ilyenkor tudom hogy éhes és szopizni akar.

2009. febr. 26. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!