Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mit lehet enni szoptatas alatt?

Mit lehet enni szoptatas alatt?

Figyelt kérdés

Nekem lassan ugy tunik, hogy a mit lehet listat egyszerubb leirni mert rovidebb. :((

Szinte az osszes egeszseges etelt, amit en is szeretek, valahol tiltolistara tesznek.

Egyre jobban el vagyok keseredve. Annyira a szoptatas mellett lennek, de mar egy csomo mindennel megijesztettek, es most, mikor nezem, mit lehetne enni, azt talalom, hogy a legtobb etel, ami meg egeszseges lenne es szeretek, at van huzva. :((

2011. márc. 31. 21:45
 1/4 anonim ***** válasza:
Bármit ehetsz, amit csak szeretnél. A felfújós ételekből csak picit és ha észreveszed, hogy fáj tőle a babád pocija, akkor hagyd el és próbálkozz pár hét múlva újra. Citrusféléket csak mértékkel. Én egyedül szójás és penészes (kéksajt) dolgokat nem eszek, ezen kívül jöhet minden.
2011. márc. 31. 21:56
 2/4 anonim ***** válasza:

bármit ehetsz! ami felfúj, abból ritkábban, kb.heti 1x egyél (bab, lencse, karalábé, karfiol, kelkáposzta, káposzta...) Még a tejjel lehet gond, de ha a babád nem érzékeny, akkor nem kell csökkenteni.

ami nem tesz jót, az a csoki, kávé, de ezek nem az egészséges kategóriában vannak.

2011. ápr. 1. 09:15
 3/4 anonim ***** válasza:
Igazából a mai állás szerint mindent lehet enni. Neked kell kitapasztalni mitől fáj a babád hasa.
2011. ápr. 1. 14:12
 4/4 anonim ***** válasza:
Én úgy tapasztaltam, hogy egy keveset mindenből lehet enni, sőt van olyan, amit hiába tiltanak, nagyobb adagtól sem lett baja a kisfiamnak, nem érzékeltem, hogy fájt volna a hasa. Ilyen például a paradicsomos káposzta, chilis bab, hagyma, rántotta, bab-borsófőzelék.
2011. ápr. 1. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!