Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ha du-ra estére nem indul be...

Ha du-ra estére nem indul be a teleadó reflex, akkor kevés már a tejem? Mit lehet tenni ellene?

Figyelt kérdés
2009. febr. 25. 21:11
 1/5 A kérdező kommentje:
Bocs, tejleadó :)
2009. febr. 25. 21:11
 2/5 anonim ***** válasza:
ez a reflex szoptatásra indul be. szoptass minél gyakrabban, szopi után próbáj meg fejni is, űritsd ki mindkét melled, ez fokozza a termelést. Egyed-igyad a szoptatós teákat, bogyókat, hátha rajtad segít. (nekem nem váltak be) Ha kevés is a tejcsi, akkor is a picit is kapja meg a baba! Nálunk is 4-5hós kortól tápszer is kellett, de a maradék tejemet 1éves koráig megkapta!
2009. febr. 25. 21:17
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
A tej mennyiség és a tejleadó reflex az 2! Tejed van csak nehezen indul el! Amikor a babám pici volt nem is tudtam mit kell érezni na nem is éreztem! Elkeztem fejni mondván nem akar szopizni biztos! Fejtem kb 2 hétig és megtanultam,hogy mit is kell érezni és hogyan is indul be! Nekem segített a félhomály vagy csak egy pici lámpa! Nyugalom és csend! Nem szabad görcsölni közben! ellazulni szépen és úgy fejni mintha éppen a levest kavargatnád vagyis ezzel próbálok arra célozni,hogy nem idegesen rángatva nézni mennyi jött ki vagy mennyi nem! Miután tudtam hogyan "működök" újra elkezdtem szoptatni a babámat! Hát mondanom se kell 10 másodperc alatt beinditja tejcsit nekem meg volt amikor 5 perc is volt! Én a te esetedben azt gondolom,hogy túl rágörcsölhetsz már a délutánra meg az estére! Mumusként várod vagyis nem várod:o) Nyugodj meg hisz semmi nincs másképp mint délelőtt ez biztos tuti 100% Fejben rendezd ezt le magaddal és utána menni fog! Boldog babázást!!!
2009. febr. 25. 21:44
 4/5 anonim ***** válasza:
Mind igaz,amit az előttem szólók írnak!én pluszban ajánlom a more milk plus kapszulát,nekem ezzel lett estére is megnyugtatóan elegendő tejem.
2009. febr. 25. 21:54
 5/5 A kérdező kommentje:
Sziasztok csajok!!! SIKERÉLMÉNY!!!!! Este szopi előtt tettem egy sima nejlonzacskóba forró vizet,borogattam a mellem, és láss csodát: pár perc múlva mindkét ciciből spriccelt a tej! :) Olyan boldog voltam, a babám nem sírt 20 percig, hanem kortyolgatott nagyokat és hálás szemmel nézett rám! Puszi Nektek!
2009. febr. 26. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!