Éjszaka 1-2x kel 1 hós lányom. Cicire teszem, de pillanotokon belül elalszik. Lehet, hogy nem éhes?
Lehet, hogy más baja van, lehet, hogy fárasztó neki a szívás különböző okokból (fáj a szája, nem jön úgy a tej,esetleg a cumisüvegből jobban jön, vagy valójában fent sincs igazán, félig alszik).
Nálunk egy hete csinálja a bealvást, bár nappal. Kész kínszenvedés.Nálam az vált be, hogy betartjuk a 3 órát, hogy legyen elég tej, akkor élvezettel szívj, amikor kezd bealudni, ráteszem a bimbóvédőt, és mivel azt jobban be tudja kapni, még szívogat egy ideig.Ha még így is elalszik, ébresztgetem, de már cicivédővel könnyebb.
Szeirntem hosszútávon sokkal kifizetődöbb külön aludni. Inkább örülni kéne,hogy a baba igy is megnyugszik,nem akar az anyukával aludni,igy majd nem kell 5-6 évesen egy éjszaka 15* az ágyába küldeni és hallgatni a hisztit. Persze ha sehogy máshogy nem menne az alvás,akkor egy iylen pici babánál még belefér,de most nem ez a helyzet áll fent.
Tudom hogy mit mondanak a szakértők,hogy 3 évesen minden gyerek saját ágyat kér és mint a kisangyal alszik utána külön,de én erre a való életben még egyetlenegy példát sem láttam,akármilyen statisztika is állítja ezt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!