Miért fogy el estére mindig a tejem?
A szopi teából legalább 4-5 filterrel igyál meg és még az mellett is igyál sok folyadékot,vagy levest.
Nekem is kevesebb,ha nem iszom elég teát.Ez van,de legalább orvosolható:)
nekem is kevesebb estére,mert pár hete egyszerűen nem nyugtatja meg az esti szopi,éhes marad.és érzem is,hogy nem tudott annyit enni,mert kevesebb a tejem.ezért azt szoktam csinálni,hogy a lefejt tejet adom oda neki,azt villámgyorsan megissza,majd alszik.de 2 napja valahogy már nem kell neki,úgy néz ki most eleget tud szopizni,mert nem éhes utána.
6 hetes a pici
A homeós bogyóknak lehet apasztó hatása??szedtem az urticát,most a ricinust szedem,nekem még használ
Semmi különleges trükkje nincs a dolognak, mindössze este is igény szerint kell szoptatni - ami a kisebb mennyiség miatt gyakrabb szoptatást jelent.
Azért van ilyenkor kevesebb tej, mert napközben másra használjuk fel az energiát, nemcsak a tejtermelésre. (A nappali aktivitás mellett csökken a tejtermelő hormonszint.) Ezt kompenzálandó, az esti tej zsír- és kalóriadúsabb, kevesebbel is beéri a baba. Plusz, ő is pont ilyenkorra fog elfáradni, nyűgösködni, ezért valószínűleg gyakrabban is szeretne szopizni. - Szépen összevág mindez.
Nem szükséges sem tápszert, sem lefejt tejet adni, ha valaki így tud szoptatni ebben az időszakban.
Mindkettő megbontja a természetes egyensúlyt és hosszabb távon is bezavarhat a szopiba...
szia STEFIX újra:)
ha nem adom oda neki a lefejt tejet szenved,mert ilyenkor este már lustább és nem szívja ki,viszont éhes marad.ma is fejtem neki,mert szopi közbe nagyon szenvedett,rúgkapálózott,éreztem,hogy nem jön neki tejcsi,majd lefejtem onnan 30at,megkapta cumisüvegből
tudom,cumizavar,de mit csináljak ha még éhes?kiskanállal nagyon szenvedett,mondhatni kifolyatta a szájából:S
nem tudom mi a megoldás:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!