2 hetes a kislányom! Anyatajet eszik, de cumisüvegből, mert nem hajlandó szopizni! Hány ml-t kell neki adni, hogy jol lakjon?
Figyelt kérdés
Én 80-at adok neki de utána ismét követeli kb. 30 perc után! Császárral születet és 2700g-al!2008. febr. 6. 17:32
1/4 anonim válasza:
Szia! Akkor először adjál neki többet, ne 30 perc múlva, és böfiztesd meg, mert lehet, hogy mohó és sok levegőt nyel és azért érzi akkor jóllakottnak magát. Azért szerintem még próbálgasd a cicit adni neki, valószínű, hogy könnyebben jön az üvegből és a cicinél meg kell dolgoznia érte. De én azt hallottam, hogy a kisebb súlyú babák sokkal többet esznek :-) Azért kérdezd meg a védőnődet vagy a gyerekorvost.
2/4 anonim válasza:
Azt nem értem, ha van elég tejed, miért kell neki cumisüveg? Én nem is vettem...
3/4 anonim válasza:
Kedves második válaszoló, kit érdekel, hogy te mit nem vettél?
Az én fiam is ezt a játékot játszotta 3 hetes koráig, minden nap megpróbáltam mellre tenni, de nem kellett neki, csak üvegből. Aztán egyszer csak elkapta, és olyan jólesően cummogott rajta, mintha elejétől fogva így kapta volna.
Adj neki annyit, amennyit elfogad, ne foglalkozz vele, hogy mit mutat a mérce. Ha éhes, akkor bedönti mind, amit kap, ha nem, akkor úgyis abbahagyja. Mondjuk egy kéthetes babának olyan 100 ml általában jó mennyiség, de ha kevesebb-több, az sem baj, de a védőnő tudja megmondani, hogy egy nap mennyi az ideális.
4/4 anonim válasza:
Nálam ugyanez volt, elvből nem vettem cumisüveget. Na leküldtem érte a férjem, mert nem akart szopizni. Az én ösztöneim azt mondták, nem adok neki enni, amíg nem szopik. Keserves 1 nap volt, de megérte. Muszáj volt, a cicim fájt, és gépi szívóval sem ment le. Ha begyullad, tápszer és úgy gondoltam az nem jó. Egy 5 napos kislány anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!