Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Egyik napról a másikra átaluss...

Egyik napról a másikra átalussza az éjszakát,3 szopi marad így ki, nem sok ez?

Figyelt kérdés

létezik, hogy nem éhes már éjjel? és akkor ezeket behozza nappal? és hogy fog alakulni a tejtermelődés?

mert éjjel termelődött a legtöbbet én úgy érzem, nappal kevesebbet.

11 hetes.

2011. márc. 19. 07:37
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk 1 majd 2 szopi maradt ki hirtelen,az én kisfiam is így kezdte átaludni az éjszakát!
2011. márc. 19. 07:40
 2/7 anonim ***** válasza:
Örülj neki,hogy átalussza az éjszakát. Ha éhes maradna,akkor felkelne. A tejed pedig ettől nem fog elapadni. Majd nappal bepótolja.
2011. márc. 19. 07:43
 3/7 Tóth Bernadett2 ***** válasza:
Szia! Nekem 8 hetes a babám, 3 éjszaka óta kihagy 3 kajálást. Előtte 10kor, éjfélkor és 2kor és 4kor evett. Most ha elalszik 8-9 fele, csak hajnali 4kor kel fel. Meglepődtem én is, de örülök! :)
2011. márc. 19. 09:34
 4/7 A kérdező kommentje:
nálunk is kb így van.
2011. márc. 19. 09:41
 5/7 anonim ***** válasza:
Nálunk is a kisfiúnk elalszik 7óra után, 10kor felkel enni, aztán reggel 6ig alszik. Mi 8 hetesek vagyunk. :)
2011. márc. 19. 20:43
 6/7 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok:

3 hete csináljuk így.

2011. márc. 19. 20:44
 7/7 anonim ***** válasza:
Az én fiam is 2 hónapos kora óta alszik este 10-től reggel 6-ig.Most 3 hónapos,kb 2 szopi kimarad így.Azt vettem csak észre,hogy a 6 órás szopi után hamarabb éhezik meg de a többi szopi teljesen normális,3 óránként van.Tejem ugyanannyi termelődik,mint eddig csak reggel nagyon sok van.
2011. márc. 20. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!