Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Na ehhez mit szóltok? Nekem...

XStefix kérdése:

Na ehhez mit szóltok? Nekem leesett az állam.

Figyelt kérdés
[link]
2011. márc. 18. 18:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Mondjuk annak ok,aki nem tud szoptatni... De ez durva..S mindezt a Madelától? Csalódtam benne..
2011. márc. 18. 21:04
 12/14 anonim ***** válasza:

Inkább a reklámszöveggel (vagy újságcikk) van a baj.

Maga a melltartó amúgy nem hülyeség, mert ha valaki elektromos mellszívót használ, akkor ez tényleg kényelmes lehet.

Van a BABÁK című film, ha esetleg láttátok, ott is elektromos mellszívót használ az amerikai anyuka, de a két kezével odafogja a két melléhez a két mellszívót. Nnna ilyen esetben tényleg kényelmesebb egy ilyen melltartó.

Mondjuk én szoptatok, de ismerek olyat, aki 10 hónapig fejte a babájának a tejet rendületlenül, ő is biztos örült volna egy ilyen találmánynak.

Szóval azért nem akkora kiakadás ez, csak a szöveg rossz hozzá.

2011. márc. 18. 21:13
 13/14 anonim ***** válasza:
2011. márc. 18. 21:14
 14/14 anonim ***** válasza:
Hát undorító.
2011. márc. 19. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!