Mitől lehet, hog estére szinte teljesen "elfogy" a tejem? Nappal 2 óránként eszik a lányom, de az esti 2 etetésre max.20 ml marad. Mit tudok tenni ellene?
Úgy látom nem egyedi az eset! Én is pont így voltam, a gyerekorvos teletömött minden hülyeséggel, hogy nem jó a fejlődési súly, mert a nagykönyv szerint 30 grammal többet kellett volna híznia. Az én babám egy mellből szopizik egy etetéskor, erre az orvos kitalálta, hogy kínáljam neki a másikat. De kérdem én, ha az elsőt sem fogadja el újra, akkor miért tenné azt a másikkal. Aztán én is beszereztem egy mérleget, tiszta ideg voltam, mert egyfolytában mértem, így a tejem is kevesebb lett. Így most mérleg kiiktatva, hetente egyszer nézem a súlygyarapodást, de már nem izgat. A babám, jókedvű, sokat alszik. És egy este nálam is volt, hogy 30ml-t evett, tiszta para voltam miatta, de legközelebb 3-kor kelt fel, így gondolom hogyha annyira éhes lett volna felébredt volna előbb.
Ne izgulj, ha éhes lenne habzsolná a tápszert. Ráadásul az még erőfeszítésbe sem kerülne neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!