Megromolhat a tejem, vagy megszokta a tápszert?
Dehogy romlik meg a tej a mellben; tényleg hüle a kérdés. :)
A helyzet viszont nagyon komoly: ez a cumizavar, amit az üvegezés okozott.
A kérdés, mit szeretnél? Ha szoptatni, akkor el kell hagyni az üveget, azonnal. Így lehet még ESÉLY a szotpatásra. (És mondjuk arra, hogy több tejed legyen és nem kelljen pótolnod.) Nem könnyű munka, de én ezt választanám.
De ha csak az anyatej a lényeg, akkor fejj neki továbbra is. Így viszont biztosan nem fog többet szopizni, mert leszokik róla - és sajnos a tejed is könnyebben elapadhat. Elapadhat azért, mert a nagyon korai pótlás és az üvegezés miatt igazából még be sem indult rendesen, és azért is, mert a folyamatos, tartós fejés nem mindenkinek sikerül (sem testileg nem működik mindenkinél, sem a gyakorlatban, mert nagyon szorgalmasnak kell hozzá lenni). Ha pedig lassan elapadsz, marad a tápszer.
Eközül a kettő közül választhatsz, most még.
Szia!
Lehet hogy mivel a cumihoz van szokva a cicitől lehet hányingere mert ugyanúgy akarja bekapni, az enyém a cumitól öklendezik, akartam adni neki üvegből mert gyógyszert szedtem megfáztam, és a fagyóból elővettem egy adagot. Ahogy bevette a cumit már öklenndezett is, nem is sikerült megetetni belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!