Van hogy fél óra után sem akar böfizni a két hetes babám? Letehetem böfi nélkül is aludni?
Figyelt kérdés
2011. márc. 12. 16:22
1/2 anonim válasza:
Nekem is elég sokat kellett várnom a büfikre, régebben szinte félórákat, megkérdeztem a házi gyerekorvosomat, azt mondta, hogy ha 15, de max 20 perc múlva sem jön a büfi, akkor letehető a baba, nyilván félrefordított fejjel, hogy ha majd később büfizik, akkor a pelusra menjen. Én így tettem mindig, amikor nem büfizett. Mostanában viszont majdnem mindig 5 percen belül büfizik a drága jó nagyokat.
2/2 anonim válasza:
Én soha nem büfiztettem a kicsit. Több ok miatt is, az egyik az, hogy kicsit előbb jött ezért jobban nyitva volt a gyomorszája és ha mindig felvettem volna evés után akkor kijött volna belőle minden. A másik ok az, hogy ha nem büfizik ahogy felveszed akkor feleslegesnek tartom nyúzni ez miatt, mert úgysem fog. Gondolj csak arra Te is ha tele eszed magad akkor büfizel, ha meg nem akkor nem. Most 10 hónapos a kicsimk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!