Ha ezer tű szúrkálja a torkom úgy fáj, köhögök, nagyon náthás vagyok és szoptatok, akkor mit csinálhatok, hogy jobb legyen?
Én semmiféle gyógyszert nem vennék be, de én azt hiszem, túlzottan félteném a babámat, azért...
A torkodra gyógyszer hiiján csak a mézet tudom mondani, de azt minden mennyiségben, a náthára meg a gyógyteákat. Tudod, kamilla, hárs és hasonló klasszikusok. Meg sok zsepi és kitartás!
Szia!
Stodalt lehet terhesség alatt is, itt ha rákeresel a google-ban megtalálod+septofort, ebbe nincs lidocain a szopogatos tabletták közül, bioparox spray.
Nekem is bevált a homeogene.
Szia! Én elmentem a háziorvoshoz, és megkértem írjon olyan gyógyszert, amit szedhetek, és rákérdeztem a gyermekorvosnál is! Én inkább beszedek pár napig valamit, mint hogy elhúzódjon, szövődménye legyen, és esetleg akkor már csak olyan gyógyszert adhatnának, ami a szoptatással nem egyeztethető össze! Nekem a homeopátiás dolgok nem segítettek!
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!