átharapta a mellbimbómat mit csináljak?
Szülés után az embereknek elmegy az esze???? Leharapta a mellbimbómat, úristen, tudom majd még szoptatni?? Rákos vagyok, úristen, tudom majd szoptatni??? A gyerek NEM hal meg, ha anyatej helyett mást kap!!!! De neked rohadt nagy gondjaid lehetnek ebből. Ne a gyerekkel foglalkozz, hanem magaddal! A sok hülye képes komoly esetekben inkább szoptatni, akkor is, ha rá nézve veszélyes. Képes szülni, akkor is, ha komoly betegség alakulhat ki emiatt...Elképesztő.
NEM kell mindenkinek szülni és a szülés NEM hőstett!! A szoptatás sem. Ha nem fogsz tudni, vagy tudnál, de veszélyes, akkor nem szoptatsz. Kész. Normális ember így gondolja.
Csatlakozom az előttem szólóhoz.
Mindennek van határa és a gyereknek sem lesz baja se a tápszertől, se a rendes ételtől.
Kicsit túl van misztifikálva a szoptatás. Az ember már csődtömegnek érzi magát, ha nem tud szoptatni.... és akkor mi van? Persze a legfontosabb a gyerek számára és amíg nincs gond kell is szoptatni, de nem tragédia az sem, ha fejni kell és cumisüvegből kapja. Vagy ha tápit kap.
szerencsére nem lett akkora gond csak rettenetesen megijedtem én is és anyum is mert dőlt belőle a vér!
hogy hogy jutott eszébe nem tudom, de hogy segített az biztos! nem tudtam tegnap egyből bemenni mert 40km-re van a hozzánk legközelebbi kórház!!!
a lényeg h pár öltéssel helyre csinálták és szerencsére nem harapta át a tejcsatornákat sem, csak a bőrt, úh tudom majd még őt is és a tervben lévő kis tesót is szoptatni!!!
amúgy 9hónapos a pici van 6 teljesen kint lévő foga és nem értem h miért kell ilyet feltételezni hogy kamu duma....!!!
azt meg hogy soha többé nem tennétek mellre nem értem, ő még nem tudja hogy ez nekem mennyire fájt....nem direkt csinálta.....!!!!
mind1 nem fogok vitába szállni....
a lényeg h pár öltéssel megúsztam és nem kellett a tejemet sem elapasztani.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!