Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Tápszert csak felírásra adnak...

Tápszert csak felírásra adnak a patikában?

Figyelt kérdés

Kevesebb a tejem,de a doktor szerint jól néz ki a babám,így nem adott tápszert.Viszont szeretném ha lenne itthon "vésztartalék" kitudja lesz e szükségünk rá, nem akkor akarok szaladgálni miatta.9hetes a babám.

Igény szerint szopik a baba, viszont eddig 2órát legalább kibírt most meg van, hogy óránként akar szopizni,ezért gondolom, h éhes maradhat szegény pedig elalszik közben és nem sír mikor végez,de hamar kér újra.

Szóval csak felíratni lehet a tápszert??

2011. márc. 8. 10:09
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Ilyen picinek még receptre adják.

Ne csodálkozz, ha most sűrűbben enne, hisz nagy valószínűséggel itt a növekedési ugrás nála. Tedd annyiszor cicire, ahányszor csak éhes! így néhány nap alatt szépen beáll a kereslet-kínálat. Ha tápszerhez nyúlsz, jön az ördögi kör.... Arra figyelj, hogy ha 2 órán belül kerül ismét cicire, mindig az üresebbre tedd, így elkerülheted a túl sok elsőtej okozta hasfájást, mert több zsíros, hátsó tejet fog szopizni.

2011. márc. 8. 10:12
 2/13 anonim ***** válasza:
lehet kapni recept nélkül is csak ugy joval drágább.
2011. márc. 8. 10:13
 3/13 anonim ***** válasza:
9 hetes.. én nem adnék olyat, amit kiadnak recept nélkül, csak HA-sat, de ha követed a kicsi igényeit, néhány nap alatt beáll a tesed az új rendszerre...
2011. márc. 8. 10:14
 4/13 A kérdező kommentje:
értem,köszönöm.Azt hittem a növekedés ugrás az 3 hónaposan lesz azt olvastam és ezért nem erre gondoltam egyből.Most megint nem tud megnyugodni, megmérem mennyit ehet, pedig 1 órája sincs h evett.
2011. márc. 8. 10:23
 5/13 anonim ***** válasza:
A növekedéi ugrások nem pontosan a 6. hétwen, a 3.és a 6.hónapban jelntkeznek, ezek csak az átlag... inkább úgy mondanám, hogy ezen időpontok körül valamikor..
2011. márc. 8. 10:27
 6/13 A kérdező kommentje:

nem evett csak 60ml, de ez most a teli ciciből kapta,maradt benne még érzem.

7kor evett a másikból és mostanáig még 2x szopott ebből így biztos volt hátsó tej neki, lehet ezért csak ennyit evett most?

a védőnőt nem akarom megkérdezni, mert már mondta h álljunk be a 3 órás evésre, de nem megy...

2011. márc. 8. 10:36
 7/13 anonim ***** válasza:

Ki kell adniuk a HA tápszert is recept nélkül, csak szeretnek szívózni egyes patikákban, de nem vényköteles.

Amúgy valószínű hogy növekedési ugrás van. Ha van tejed szoptasd minnél gyakrabban, nem baj ha óránként, a picúr tudja mi a jó neki. Amúgy 99% hogy el sem fogadná a tápszert. az enyém nagyívben kiköpte az összest. Én moremilk kapszulát szedtem, az nagyon sokat segített. Most 15 hónapos és még sokszor kéri napközben is a cicit.

2011. márc. 8. 10:37
 8/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget,most jobban érzem magam,rettegek nagyon h éhesen marad a babám, ezért gondoltam h biztos ami biztos alapon legyen itthon tartalékba tápszer.most szopizott megint 60ml ugyanabból.ha 1 ó belül megint kér akkor is erre teszem, csak legyen benne tejcsi.
2011. márc. 8. 10:53
 9/13 anonim ***** válasza:
Elmész Müllerbe, írtó nagy a választék, kapsz 1-es tápszert is.
2011. márc. 8. 11:12
 10/13 A kérdező kommentje:
köszi, megnézem, először ezt a ha-t a
2011. márc. 8. 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!