Rákszűrést nem csinálnak szoptatás alatt?
Figyelt kérdés
2007 májusban voltam utoljára szűrésen, aztán terhes lette, szültem,most szoptatok ez mind kizáró ok azt mondta a dokim mert nem mutat jó értéket a hormonok változása miatt. Lehet hogy csak ősszel mehetek ha addig szoptatok?2009. febr. 17. 19:27
1/6 anonim válasza:
hát,engem simán behívott rákszűrésre és szoptatok. azt mondta,szülés után 3 hónappal kell
2/6 anonim válasza:
Nekem a szülés utáni 6 hetes kontrollon csináltak. Pedig szoptattam és ezt tudta is az orvos. Egyébként én úgy emlékszem, hogy a terhesség 12. hetében mindenkinek kötelező volt a rákszűrés, csak nekem elmaradt.
3/6 anonim válasza:
Az én orvosom is a szülés utáni 6 hetesen csinálja. Szerinte meg fontos szülés után szoptatástól függetlenül.
4/6 anonim válasza:
Nem értem a dokidat, nekem is mint itt már sokaknak a 6 hetes kóntrolon csinálta meg a doki.
5/6 anonim válasza:
Nekem szülés után 3 hónappal megcsinálta,attól függetlenül,hogy terhesség elött volt rákszűrésem.Még mindig szoptatok!
6/6 anonim válasza:
Én a 6 hetes kontrollon megkérdeztem, azt mondta a doki, hogy ilyenkor nem szoktak csinálni. Azt nem kérdeztem miért (talán a szoptatás miatt?) Fél éves volt a babó, amikor visszamentem, még mindig szoptattam. Megcsinálta, negatív lett. De mondtam neki, hogy szoptatok. Én azt gondoltam, hogy a 6. heti kontrollon azért nem csinálta meg, hogy menjek vissza megint, az neki plusz pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!