Milyen lázcsillapító szedhető szoptatás alatt?
Figyelt kérdés
Algopyrinem van, azt lehet bevenni? Elvileg az van a tájékoztatójában, hogy nem ajánlott. Mi az amit szabad?2011. márc. 3. 12:31
2/10 anonim válasza:
Panadol,de lehet,hogy az csak fájdalom csilapító.
5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, az Algopyrin nem, mert az lenne itthon?
2011. márc. 3. 12:53
6/10 anonim válasza:
Algoflex.
Algopyrinről nem tudok.
7/10 anonim válasza:
A legjobb a paracetamol és az ibuprofen tartalmú lázcsillapító. De ha most beveszel egy szem Algopyrint, nem lesz gond. Azért több napon át ne szedd.
Nekem a kórházban a nagylányom születése után a gátvarrás miatti fájdalomdcsillapításra Algopyrint adtak (napi 1 szemet vettem be két nap)
8/10 anonim válasza:
Nekem sikerült szanaszét vágni a kezem, és nagyon erős fájdalmaim voltak, akkor azt mondta a doki, hogy vegyek be bátran Algopyrint, jobb mintha szenvednék. Nem mertem belőle sokat bevenni, 2 szemet vettem be 2 nap alatt.
9/10 anonim válasza:
Napi 2 algopírin/algozone a megengedett!
Anyatejleadó vagyok!
10/10 anonim válasza:
Nekem a gyógyszerész nem ajánlotta az algoflexet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!