Felírják ingyen a tápszert?
Figyelt kérdés
Úgy értem kell fizetni a tápszerért ha valakinek sajnos nincs teje?2011. márc. 1. 16:08
11/18 anonim válasza:
Humana Baby-fit. 55%os támogatás van rá,így 1doboz 998ft,és két tasak van benne. 1dobozzal 2hétig elég.
Ez egy speciális gyógytápszer,refluxos babáknak. 3 hónapos korától ezt eszi a lányom,most 1éves.
12/18 anonim válasza:
Akkor gondolom ezt csak azaoknak a babáknak írják fel akiknek ez a betegségük van
13/18 anonim válasza:
A lányomnak már nincs refluxa/bukás/. 3hónapos koráig tudtam szoptatni,utána elfogyott a tejem. Addig sokat bukott,ezért kapta ezt a tápszert. Most már jó ideje meg szűnt. Nem is evett másfajta tápszert csak ezt.
14/18 anonim válasza:
Válthattam volna másra,de a lányom is szereti,és az ára is nagyon jó,így maradt ez. Nemsokára úgy is váltunk tejre.
15/18 anonim válasza:
Mi a Milumil Milupa AR-et adom a kisfiamnak. Ez egy dobozzal 1160 Ft és 2 zacsi van benne, összesen 900g. 3 éves koráig felírható, nem úgy mint a HA-s tápszerek, mert azok többnyire csak féléves koráig vénykötelesek.
16/18 anonim válasza:
Szia, mi Mildibé 1-est írattunk az orvossal 600 Ft.- körüli az ára, ez a legolcsóbb és 800 gramm egy doboz.
Igaz, ez nem hipoallergén tápszer, mert azok drágábbak.
17/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm. A beba tápszerek is elég "olcsók" 800-900 ft körül.
2011. márc. 2. 08:36
18/18 anonim válasza:
Nekünk a Bebát írta fel a dokinő, olyan 1000 Ft körül volt az ára. Hogy meddig elég, azt nem tudom, mert csak tegnap kezdtük tápszerezni a picúrt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!