Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Narancsevés szoptatás alatt?...

Narancsevés szoptatás alatt? Mért nem ajánlott?

Figyelt kérdés
2011. febr. 28. 13:52
 1/6 anonim ***** válasza:

Tényleg miért nem?

én ettem már 2 hós baba szoptatása mellett is.

9 hós mellett meg epret.. semmi baja.

nyugodtan ehetsz bármit a ne egyél kezdetü mondatok nem vonatkoznak mindenkire.

2011. febr. 28. 13:54
 2/6 anonim ***** válasza:

Hát ezt én sem tudom, mint ahogy azt sem, miért nem ajánlott bármi mást is enni...

Pl. Nem ajánlják a babot...megnézném, mit esznek a mexikói kismamák :)))))

Egyébként az USA-ban meg pont naranccsal kezdik a babák hozzátáplálását, nem almával, mert ott abból van sok. :)

Szerintem te tudod kitapasztalni, hogy valamitől megfájdul-e a babád pocakja. Az én fiamnak semmitől semmi baja nem volt, mindent ehettem. A barátnőm kislányának azonban már attól is fájt a pocakja, ha a mamája megitta a zöldbab leves levét bab nélkül. :)

2011. febr. 28. 14:26
 3/6 anonim ***** válasza:
Én minden ettem/eszek...2 éves szoptatok.
2011. febr. 28. 14:42
 4/6 xStefix ***** válasza:

A citrusfélék nagyon savasak és ez nem minden baba tolerálja.

Nem arról van szó, hogy általában nem ajánlott, hanem arról, hogy egyrészt ÓVATOSAN, másrészt, akkor ne, ha ALLERGIA-GYANÚS a baba!

2011. febr. 28. 14:43
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem kipattogzott a kis bőre,ha én narancsot ettem.De ez csak újszülött korban volt jellemző,aztán mikor nagyobbacska lett már nem tapasztaltam semmi különset.
2011. febr. 28. 14:44
 6/6 anonim ***** válasza:
én ettem.
2011. febr. 28. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!