Lehetséges, hogy 3 hónapos kislányom az egyik cicit jobban szereti a másiknál?
Figyelt kérdés
2009. febr. 15. 20:38
1/3 anonim válasza:
Igen, hallottam már, hogy csak az egyikből volt hajlandó szopizni. Próbáld meg, hogy kicsit másképp szoptatod, más testhelyzetben, ő maradjon abban az irányban ahogy a szeretett ciciből szokott szopizni, te meg próbálj valahogy úgy igazodni, hogy ne vegye észre a változást. Elsősorban ágyon kivitelezhető mindez, de egy próbát megér. :)
2/3 anonim válasza:
Lehet, hogy abból jobban jön a tej, könnyebben megindul, vagy egyszerűen kényelmesebb neki úgy feküdni. A testhelyzet változtatás segíthet, én is ezt ajánlom.
3/3 anonim válasza:
Az én fiam most 8,5 hónapos.De mindig jobban szerette a jobb mellemet.Valószínű,hogy azért mert jobban jön a tejcsi,és a jobb cicimben több is termelődik.Mostanra már odáig fajult a dolog,hogy csak akkor szopizza ki a "rosszabbik"cicimet ha már félig alszik.
De én úgy hallottam ,hogy a legtöbb babánál így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!