Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szoptatás mellett 1,5év után...

Szoptatás mellett 1,5év után sem mehetek fogorvoshoz?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy már olyan intenzíven szopik a fiam mint pár hónapos korában. Éppen csak reggel meg este cicizik, szerintem kb. 30-40ml-t. A fogaim meg már elég rossz állapotba kerültek, sok a lyukas. Szeretném betömetni, de ha még mindig szoptatok akkor lehet-e?Semmilyen körülmények között nem lehet tömetni?
2011. febr. 23. 13:30
 1/7 A kérdező kommentje:
1,5 évet úgy értem, hogy ennyi idős a fiam.
2011. febr. 23. 13:31
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Hogy ne lehetne? Kell is!

Esetleg az amalgám tömés eltávolításnál vigyáznak, de az is inkább terhesség alatt fontos.

Mindenképp menj el! :)

2011. febr. 23. 13:32
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Miért ne lehetne????

Lehet,ráadásul már nem a fekete tömés van, nekem terhesen is tömtek, akkor is csak az első negyedben nem ajánlják!

2011. febr. 23. 13:34
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Szoptatás alatt csúnyán begyulladt a fogam. Félve mentem a fogorvoshoz. Mondta, hogy az érzéstelenítő miatt ne aggódjak, mert helyi hatású. Végül antibiotikumra volt szükségem. Rákérdeztem, hogy egyáltalán szedhetem-e. Erre mosolyogva csak annyit válaszolt: A terhes és szoptatós anyákat sem szoktuk hagyni meghalni.
2011. febr. 23. 13:39
 5/7 anonim ***** válasza:

Nekem 5 hónapos terhesen, esküvő előtt egy héttel letört elől a fogam, amit csak úgy lehetett megoldani, hogy koronát tesznek fel, s azt is kissé, s mellette lévőt is csiszolni kellett, majd mindkettőre korona került. Majd szülés előtt 1 héttel annyira fájt a fogam, hogy ki kellett húzni a bal oldali nagyőrlő fogamat, s szólt a fogorvos, szülés után fél évvel menjek vissza, mert anélkül nehéz enni, s muszáj azt is vagy fém foggal vagy polcelánnal, mint a másik kettő van, pótolni.

Ha nem lehetne fogorvoshoz menni, akkor nem hozta volna fel. Így azt tudom neked mondani, hogy lehet.

2011. febr. 23. 16:18
 6/7 anonim ***** válasza:
2 éve szoptatok, töbször voltam fogorvsonál, szájsebészeti műtétem is volt
2011. febr. 23. 18:49
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Holnap megyek fogdokihoz! :-)

2011. febr. 23. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!