Kizárólag szoptatott babám egy hete nem hízott, ez baj?
Nem feltétlenül jó, hogy nem hízott, de nem is végzetes. :)
Próbálj neki adni egy kis tápszert is, picike teát.
Sok sikert!
Hát ne is adj, helyesen teszed!!! :)
Egyébként mit látsz rajta, hogy érzi magát? Jól fejlődik, egészségesnek tűnik, pisis-kakis pelusok rendben vannak?
Ha igen, akkor nem kell (rögtön) aggódnod. Sokszor van olyan az első évben, hogy átmenetileg megáll a gyarapodás, de ennek természetes és normális élettani okai vannak, nem kórosak!
(Az én lányom egyszer két hónapon át nem hízott - de közben 3 centit nőtt! És ez csak egy "ellenpélda".)
Jaj de jó, hogy írtatok! Csak a személymérlegen mérjük pár naponta, úgy hogy az ölemben van. A viselkedése nyugodt (kivéve este ha már nyűgös), éber, érdeklődő, vidám, pisis pelusa van vagy 6 naponta, kakis neki születésétől csak heti 2-3 szokott lenni. Valamivel kevesebbet cicizik, mint eddig (eddig nem túlzok, szinte 24 órában szopott), gondolom, hirtelen érdekes lett neki a világ.
Akkor nincs további teendőm, csak szoptassam igény szerint?
ne aggódj!
napi 6-8 pisis pelusa ha van és kiegyensúlyozott, akkor semmi baja nincs.
mondják, hogy amikor hosszban nő a baba, akkor a súlygyarapodás lassul, akár meg is áll.
nálunk 4 hós korában lassult le nagyon, riogatott a doki, így utólag már hülyének látom magam, hogy a grammokat néztem, és nem a babám jókedvét. 5 hós kora óta megint gyönyörűen hízik, közben inkább hosszra gyúrt.
továbbra is tedd mellre ahányszor kéri, ő tudja a legjobban, mennyit akar enni.
Nem lehet, hogy akkor te fogytál? :)
egyébként nyugi, szerintem is. Az én fiamnál is sokszor vannak hetek, mikor nem akar enni. :S De jól érzi magát, nem beteg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!