Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Van olyan anyuka, akinek a...

Van olyan anyuka, akinek a gyermeke Milupa Milumil tápszeren nőtt fel?

Figyelt kérdés

Vettetek valamiféle változást észre? Gondolok itt betegségre, allergiára stb.

Tudom, hogy az anyatej fontos lenne,de ha nincs?!

Többet betegeskedtek? Nekünk most a Milupa Milumil AR 0+ írták fel, mert még mindig bukunk, 1 hónaposak vagyunk és 2 hete kapja ezt.

2011. febr. 14. 15:33
 1/10 Szilágyi anyuka ***** válasza:
50%
Az én babám most 8hónapos. 1 napot sem szopott. Születése óta a Milumil tápszert eszi. Eddig 1X volt beteg. Semmilyen gyümölcsre, zöldségre nem allergiás. Remélem nem is lesz. Ne aggódj,ha nincs anyatej,nincs. Ez van.
2011. febr. 14. 15:42
 2/10 anonim ***** válasza:
Szia.Az én kislányom is pont ugyanazt a tápit issza mint a te babád.Kb 3-4 hetes kora óta.nekem volt vmennyi tejem de kellett pótolni és sokat bukott ezert kapta ezt.Eddig egyszer volt beteg elkapta ezt a 3 napos láz nevű nyavalyát de hamar átvészelte és azóta is egészséges.Jaaa és jövő héten lesz 1 éves....Jaa és nem is allergiás eddig semmire....jó babázást nektek..
2011. febr. 14. 15:52
 3/10 anonim ***** válasza:
Szia! Én sem tudtam sajnos sokáig szoptatni, és tápszert kapott a kisfiam (Milupa Milumil). Most múlt 1 éves, épp a 3-as verzióját issza. Véletlen egybeesések :-), ő is egyszer, 6 hónaposan volt náthás pár napig, mert a nyári kánikulában, egy áruházban durván ment a klíma, nem is voltunk bent pár percnél tovább, de megfázott mégis szegénykém :-( Kopp-kopp-kopp, eddig ennyi. Minden jót és jó egészséget!
2011. febr. 14. 16:09
 4/10 anonim ***** válasza:
Az én kislányom 9 hónapos , ő is AR tápszert eszik. Egyszer volt beteg, valami vírust szedett össze 6 hónaposan, hasmenése volt, 2 napig voltunk kórházban. Remélem nem is lesz több betegség.
2011. febr. 14. 16:46
 5/10 xStefix ***** válasza:
És miért buknak a babáitok?
2011. febr. 14. 18:39
 6/10 anonim ***** válasza:
Te szegény. Ugyan ki beszélte beléd, hogy ha tápszeres a baba, az egyenlő e beteges babával? Az én babucim is tápszeres, és eddig egyszer volt beteg, és nem allergiás semmire.
2011. febr. 14. 18:54
 7/10 A kérdező kommentje:

Akár melyik lapot olvasom, azt látom, hogy az anyatej milyen fontos...hát persze, hogy mindent megtenne az ember, de ha nincs se a homeobogyó sem a tea sem a szopi+fejés hatására elegendő...?!

köszönöm a megnyugtató válaszokat.

2011. febr. 14. 20:26
 8/10 anonim ***** válasza:

OFF

Az én kisfiam életében nem látott tápszert, de 10 hónapos létére már kétszer volt lázas, és állandóan szívni kell az orrát. Ennyit arról, hogy az anyatejes babák nem betegesek. :(

2011. febr. 15. 11:54
 9/10 anonim ***** válasza:
én babám 8 hónapos,anyatejes,és már kb.6 szor volt beteg.tüdögyulladás,füllgyulladás,köhögés.Ő a növérkétol kapja el pegig csak anyatejes.A lányom is csak anyatejet kapot 8 és fél hónapos koráig és ő csak másfél évesen volt betek elsönek.szóval én nem is tudom hogy hogyis van ez.
2011. márc. 15. 12:17
 10/10 xStefix ***** válasza:

De könyörgöm, szószerint elhiszittétek eddig, hogy aki anyatejes, az SOSEM lesz beteg?!

Dehát senki sem ezt mondja! Legalábbis s szakma biztosan nem - és szerintem inkább rájuk kellene hallgatni!

2011. márc. 15. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!