Fájdult meg valakinek a háta, nyaka, vállai szoptatástól? Rosszul szoptatok? Rosszul tartom a babát? Mit lehet tenni, hogy ne görcsöljenek be a nyakizmaim?
Nyugi,nem szoptatsz rosszul,nekem is fáj mindenem,de nem baj,legalább apa megmasszíroz!!
Az a lényeg,a babád jól lakjon,utána meg te szépen nyújtózkodsz egy nagyot,és rendben is van!!!
Nekem is fájt mindenem, bárhogy szoptattam.
Nálam is a fekve szoptatás volt a jellemző, viszont az 1. válaszolóval ellentétben én oldalra fektettem a babámat magammal szemben, mert úgy hallottam nem jó, ha el van fordítva a feje. Tehát az ha hanyatt fekszik és el kell fordítania, az valamiért nem okés póz. Hogy miért azt már nem tudom.
köszönöm a válaszokat
szoptatós párnát próbáltam, nem jött be, sajnos
Nekem mindenem fáj mióta szoptatok...akár ülve, akár fekve...nem találok megfelelő és kényelmes testhelyzetet.
Amikor pedig már azt gondolom, hogy egy bizonyos póz kényelmes, akkor is egy idő után teljesen elzsibbadok tőle. Fáj a nyakam, fáj a hátam...
Én esténként próbálok egy kicsit tornázni, semmi megerőltetőt, csak hogy átmozgassam magam. Egy picit talán segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!