Lázasan mit lehet bevenni szoptatás alatt?
Szia!
Algopyrin (receptes), nurofen, panadol!Ezeket nyugodtan elkalmazhatod lázra és akár fájdalomra is lehet (máskor...)
És lázasan is lehet szoptatni! :) Csak azért írom mert erről nem tudomom mit mondott a védőnőd!Nekem szopi szaktanácsadó mondta!
Köszi szépen, a panadolt én is hallottam, a nurofenre viszont az mondta a gyerekorvos hogy nekem sem lehet! Sajna muszáj lesz valami, mert én is belázasodtam délutánra! :((
Igen a szopit mondta a védőnő, hogy ne hagyjam abba!
Jobbulást kívánok! :)
Nekem a nurofenre is azt mondta doki, hogy szabad, hisz a gyerkőcnek is szabad! :)
De én amúgy mindig algopyrint veszek be mióta terhes lettem :)
Remélem a babád jól van!Még egyszer jobbulást!ásodik voltam!
Köszi nektek is!
Inkább megkérdeztem a gyerekorvost, biztos, ami biztos! Mivel még nagyon kicsike a baba (3 hetes) nem szabad nurofent és társaikat, mert azt a kicsi is csak 3 hónapos kortól kaphatja! Algopirynt és Panalgorint szabad, mert annak ugyanaz a hatóanyaga, mint a kicsik lázkúpjának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!