Növekedési ugrás, anyatejes babánál? Bővebben lent.
Én is hasonló kételyekkel küzdöttem. De végül nem pótoltam a tejet és nem is fejtem. Reménykedtem, hogy pár nap akár 1 hét alatt a kereslet-kínálat találkozik. És így is lett. Inkább többször cicire tettem, ha úgy éreztem kell neki.
Végül 6 hónapos koráig csak anyatejet kapott és még 17 hónapos koráig szopizott.
Sok sikert!
Szió!
Én is pótoltam mikor növ.ugrás volt, és jól benyaltunk egy cumizavart/azóta nem szopik, és üvegből kell neki adjam a lefejt tejet, ne tudd meg milyen meló...:-(/, szal szerintem NE PÓTOLJ, inkább tedd agyba főbe cicire, vagy ha nagyon muszáj, akkor pohárból, vagy kanálkával próbáld, bár nekünk az sem jött be...
Amúgy a védőnőd...atyavilág...A miénk 6 hétig heti 2x!!, azóta havonta, de bármikor le is mehetek hozzá, tök jól tűri a hülyeségeimet:-) és még az otthoni vonalasát is megadta, nagyon korrekt, a Tiéd szégyellje magát!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!