Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Meddig kell fejnem a tejcsit?...

Meddig kell fejnem a tejcsit? 2 hete szültem, napjában 2-3-szor fejem, de már nagyon fáj a bimbóm.

Figyelt kérdés
2009. febr. 10. 13:12
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Csak akkor fejd, ha érzed, hogy túl sok a tej, és feszül a melled. Később már nem kell, mert minél többet fejsz, annál több termelődik. Kb. a 3. héten szokott beállni a kereslet-kínálat. Én egyébként is csak napi egyszer fejtem, este, mert éjszaka nem szopott 3 óránként. Szerintem 3-szor sok. Hogy van rá időd egyáltalán?
2009. febr. 10. 14:08
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én az első hónapban minden szoptatás után lefejtem a maradékot.Éjjel is.Nem aludtam valami sokat.:)De mindeddig volt elég tejem.A mellbimbó megszokja a strapát egy idő után.Ne add fel!:)
2009. febr. 10. 14:11
 3/4 anonim ***** válasza:

Csak akkor fejd, ha feszül a melled.

Nemsokára beáll a kereslet-kínálat és utána már nem is kell.

Nekem 2 hónapos a babám, és mióta átalussza az éjszakát, azóta reggel kell kicsit fejnem, mert nagyon megtelik a mellem.

2009. febr. 10. 14:20
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Hát nem nagyon van rá időm. De reggel és este mindenképpen le kell fejnem mert nagyon feszül. Remélem akkor hamarosan be áll a rend.
2009. febr. 10. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!