Egészségesebbek-e a hosszú ideig szoptatott gyerekek?
jajjajjjajjjj, már megint vitatkozunk, szörnyű!!! Szerintem tök igaza van a kérdezőnek, anyák vagyunk, össze kellene fognunk. Mindenki mondja el a véleményét, ha szeretné, de nem kell nekimenni a másiknak. Hát miért nem lehet szépen írogatni?! Én is nagyon csalódott vagyok... persze nem lehet mindenkinek igaza, de minek kell lehurrogni bárkit is?! Felfoghatatlan!
Na de, kedves kérdező, ha szeretnél egy kis infót a szoptatásról, látogass el erre az oldalra:
Unicef és az egészségügyi világszervezet által is támogatott szoptatási irányelvek.
Mindenkinek boldog, felhőtlen babázást kívánok!
Az én lányom 3 éve szopik és igen, szerintem egészséges és jól fejlődik.
Bízom benne, hogy a többséget erősíti.
Én magam is azok közé tartozom, akik pont azért szoptatnak ennyi ideig, mert úgy gondolják, hogy előnyös.
Szoptassuk a gyereket erőszakkal,ha akar ha nem. Én is úgy voltam ahogy az utolsó előtti írta. Az istennek nem akart a lányom ciciből enni,pedig mindent elkövettem!!! Aztán elkezdtem fejni,de sosem volt annyi amennyivel jóllakott volna. Állandóan ment a sírás,az egész napunk etetéssel ment el. Már bocsánat de nem vagyok önsanyargató,és a gyerekemet sem fogom,csak azért hogy 2-3éves koráig szoptassam. Közben a gyerek nem hízik,ordít én meg kikészülök idegileg! Jó annak aki sokáig tud szoptatni,sajnos én nem tudtam! Szerintetek minek találták fel a tápszert??? Gondolom azoknak a babáknak akik valami miatt nem tudtak szopni,az más kérdés hogy ha az anyuka nem akar szoptatni. A gyerekek ugyan úgy betegek lesznek,ha szopnak ha nem.
Lehet lepontozni megint!
De miért kell megint előhozni a "tápszer nem az ördögtől való"-témát? Nem ez volt a kérdés.
Komolyan, egyesek állandóan ezen lovagolnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!