A védőnőm ajánlotta a LacCaninum C9 nevű homeopátiás bogyót. Van valami infotok róla? Hatott? Vagy inkább More Milket próbáljam?
Szia!
Mivel még nem hallottam róla, beírtam a google-be, ez jött ki:
Sok minden mellett (torokfájás, feledékenység, lehangoltság, depresszió,sértődékenység) mellett csak emlőmirigy gyulladást ír, tejszaporítást nem.
Próbáltad a ricinus communis 5CH-t?
Szia megint!
A Homeopátia napjainkban c. kiadványban ez áll:
Lac Caninum 9CH 1-2x5 golyó
Menzesz előtti napokon, akár az ovulációtól (középidőtől) indulóan erős mellfeszülés lép fel. A mellek duzzadtak, kis rázkódásra is érzékenyek. Kísérő tünet lehet továbbá torokfájás, melyre jellemző, hogy a betegnek egy napon belül változó oldalon fáj a torka.
Szerintem ez nem való tejszaporításra, én nem használnám. Próbáld ki, amit az előbb írtam vagy a More Milk-et.
Bár nem írtad hogy mennyi idős a babád a 60g/hét gyarapodás nem rossz. Lehet hogy nem tápszer kell hanem orvos és védőnőcsere. Na meg egy kis tudományfrissítés.
A LacCaninum alkalmas lehet tejszaporításra, de nem igazán ez a fő profilja ennek a homeopátiás szernek.
A homeopátiás szerek közül az Urtica Urens 5 CH, Ricinus Communis 5 CH, Alfa Alfa D6, Avena Sativa D6 a jó tejserkentők. Az Urticát és a Ricinust lehet kombinálva szedni, és az Alfa-Avena kombináció is nagyon beválik. Ezeket a kombinációkat pár nap szünet beiktatásával akár felváltva is lehet szedni.
A More milk nagyon jó, nálam bevált, én szedtem szülés után 2 dobozzal mert nem lövellt be a tejem, nagyon jól megindította 10 hónapja szoptatok.
Ha a kislányod gyarapodik ( akármennyit is ), egy 24 óra alatt legalább 10x mellre kerül, minden levett pelusában van pisi, jókedélyű, kiegyensúlyozott baba akkor NINCS OKOD AGGÓDNI.
Szoptass igény szerint, pihenj amikor csak tudsz, egyél jókat, igyál rendesen és boldogan babázzál.
Sziasztok! Köszönöm a válaszokat! Zsófi a héten 3 hónapos, nagyon boldog (vigyorgós) kiscsaj :)
Remélem még sokáig szopiztathatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!