Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Az anyatej gyűjtőbe mondták,...

Az anyatej gyűjtőbe mondták, hogy ha anyatejet adok, akkor fejés előtt be kell mosakodni, majd neomagnolvízzel, vagy ruhával is áttörölni, majd megszáradni. Hogy van?

Figyelt kérdés
Most akkor ebből a neomagnolból nem jut esetleg valami át a tejbe, mivel utánna már nem szabad mosakodni. Hogy van ez?
2011. febr. 5. 22:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Persze, nem vetkőztem soha pucérra :) Az a fontos, hogy a mellednek az a része, ahol a szívórész illeszkedik, az steril legyen. A többihez úgysem ér hozzá a lefejt tej. Én már nem fejek, mert a lánykám 2,5 éves, de amikor csináltam, egy normál sterilitást tartottam, a túlzásokat kerültem. Így is minden tökéletes volt.
2011. febr. 6. 00:05
 12/12 anonim ***** válasza:
Én mikróztam a vizet, mielőtt fejtem... éjjel meg nem fejegettem, mert nem akartam a többieket felébreszteni a mellszívó zúgásával :) olyankor a lányom úgyis szopizott :)
2011. febr. 6. 00:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!