Miért pukizik minden egyes szopizás alatt?
Szia, nekem 5 hónapos a kislányom, és ő is nagyon sokat pukizott szopi közben, néha már szinte puki felhőben ültem... Szerintem a szopási technikával lehet a gond, túl sok levegőt nyelnek közben, ha meg rázendítenek, mégtöbb levegőt nyelnek be. Én változtattam testhelyzetet, az ülő szoptatásból áttértem a fekvőbe és azóta nyugi van. Van, hogy szopi közben be is alszik, folyik ki a száján a tej :)
Azért kérdezz rá a védőnőnél, hogy mi lehet még a gond, az a biztos. Nálunk ez volt és megoldódott.
A tehéntejnek semmi köze az anyatejhez kedves utolsó...
Lehetnél ennyire tájékozott ha már írni képes voltál megtanulni, tehát... okosabb vagy mint egy 6 éves...
Jók a tanácsok, egyetértek.
Nekem is úgy tűnik ennyiből, hogy ő biza ilyen fajta..
Viszont lassan kezditek már a hozzátáplálást, nem? Lehet ám, hogy majd a szilárd ételektől kicsit megnyugszik az emésztése. Ha nemcsak anyatej lesz a pocakban, talán jobb lesz.
Ugyanakkor, az is eszembe jutott még, hogy nem lehet, hogy az anyatejre érzékeny? Ez meglehetősen ritka allergia, de ha ennyire makacs a probléma, az már mindenképp gyanús.
Kérdezzek neked szaktanácsadót? Már én is kíváncsi lettem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!