Az egy nap alatt lefejt anyatejet össze lehet önteni?
Szia!
Én azt mondom, tapasztalatból, hogy ne öntsd össze, csak akkor, amikor adod a babának. Nekem nem szopik a babám, és mindig fejem, és cucliból kapja, és úgy jártam, hogy mindig ami jött, azt hozzáöntöttem az előző fejéshez, kb fél napi termést gyűjtöttem így össze, és sajnos 2x is volt már, hogy ki kellett öntenem, mert megromlott...:-( Most Aventos poharakba tárolom, és minden fejést külön, és megszámozom, hogy melyik az előbbi fejés.
Szia!
Nyugodtan összeöntheted!
Én anyatejleadó vagyok már 10 hónapja s van,hogy 3 napig áll a hútőbe,mert akkor jönnek érte a gyűjtőből.
20.15 vagyok, elnézést, de OFF leszek
Kedves utolsó, akkor Én mit csinálhatok rosszul, hogy bedöglött már többször a tejem? :-(
köszi
Szió!
köszi.
A szaga kellemetlen mikor felmelegítem...
Én is fejem és úgy adom, az anyatejnek felmelegítés után igen kellemetlen szaga van. De az nem azt jelenti, hogy nem jó. Ha a fejés követően a hűtőbe teszed, semmi baja sincs. Én is összeöntöm, de azért arra figyelek, hogy 24 órán belül felhasználjam v. lefagyasszam.
A fagyasztott tej felmelegítés után...az is kemény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!