Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Az egy nap alatt lefejt...

Az egy nap alatt lefejt anyatejet össze lehet önteni?

Figyelt kérdés
2011. febr. 4. 18:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Igen. De minek kellene összeönteni? Le akarod fagyasztani vagy még ma fölhasználni?
2011. febr. 4. 18:15
 2/12 anonim ***** válasza:
Össze lehet,csak várd meg,amíg kihűl,úgy öntsd hozzá a többihez.
2011. febr. 4. 18:54
 3/12 A kérdező kommentje:
Azért mert egyszerre nem tudok 1 adagot (120ml)lefejni.Ezért azt gondoltam hogy összeöntöm a nem egy időben lefejt tejet,de természetesen 1 napon belül.De ha már az egyiket betettem a hűtőbe akkor is össze lehet önteni?
2011. febr. 4. 20:09
 4/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Én azt mondom, tapasztalatból, hogy ne öntsd össze, csak akkor, amikor adod a babának. Nekem nem szopik a babám, és mindig fejem, és cucliból kapja, és úgy jártam, hogy mindig ami jött, azt hozzáöntöttem az előző fejéshez, kb fél napi termést gyűjtöttem így össze, és sajnos 2x is volt már, hogy ki kellett öntenem, mert megromlott...:-( Most Aventos poharakba tárolom, és minden fejést külön, és megszámozom, hogy melyik az előbbi fejés.

2011. febr. 4. 20:15
 5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2011. febr. 4. 20:38
 6/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Nyugodtan összeöntheted!

Én anyatejleadó vagyok már 10 hónapja s van,hogy 3 napig áll a hútőbe,mert akkor jönnek érte a gyűjtőből.

2011. febr. 4. 22:39
 7/12 anonim ***** válasza:

20.15 vagyok, elnézést, de OFF leszek

Kedves utolsó, akkor Én mit csinálhatok rosszul, hogy bedöglött már többször a tejem? :-(

köszi

2011. febr. 5. 21:01
 8/12 anonim ***** válasza:
22:39-es voltam!Min tapasztalod,hogy nem jó a tej?????
2011. febr. 5. 22:02
 9/12 anonim ***** válasza:

Szió!

köszi.

A szaga kellemetlen mikor felmelegítem...

2011. febr. 6. 17:28
 10/12 anonim ***** válasza:

Én is fejem és úgy adom, az anyatejnek felmelegítés után igen kellemetlen szaga van. De az nem azt jelenti, hogy nem jó. Ha a fejés követően a hűtőbe teszed, semmi baja sincs. Én is összeöntöm, de azért arra figyelek, hogy 24 órán belül felhasználjam v. lefagyasszam.

A fagyasztott tej felmelegítés után...az is kemény.

2011. febr. 16. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!