Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hogyan kiviteleztétek tejcsi...

Hogyan kiviteleztétek tejcsi növeléskor a sok sok mellre tevést?

Figyelt kérdés
Nem adtok ilyenkor egy falat pótlást sem? Nem fog nagyon sírni? Hogy csináljam? Holnaptól muszály mert nem elég neki a tejcsi!
2009. febr. 7. 21:07
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld meg pótlás nélkül, mert akkor nem fog annyit szopni, és egy ördögi körbe keveredsz. Nekem a 3. hónapban fogyott el a tejem, de szerencsére vissza tudtam hozni. 10 nap kellett hozzá, gyakorlatilag egész nap mellen volt.
2009. febr. 7. 21:10
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 4 hónapos korában volt tejpangásom, és én is olyan gyakran mellre tettem, hogy szinte egész nap mellen volt. Kb. 1 hét kellett, és lett tejem bőven. Persze a mellbimóm nagyan érzékeny lett, de megérte, még mindig szoptatok.
2009. febr. 7. 21:18
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ne félj, nem fog sírni, mert nem marad közben üres a pocija. Szopizik valamennyit, de hamarabb meg fog éhezni. Ha adsz neki pótlást, akkor teljesen jóllakik és nem lesz hamarabb éhes, így nem fogja elfogadni a cicit. Kitartás, sikerülni fog!
2009. febr. 7. 21:27
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon rendesek vagytok! Akkor maraton hetem lesz:o)
2009. febr. 7. 21:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!