Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » A babóm nem szopik, de Én...

A babóm nem szopik, de Én fenntartom a tejcsit szívóval, és adom neki cumisüvegből. Más is csinálja ezt?

Figyelt kérdés

5 hónapos, és már csak éjjel tudom szoptatni, sztrájkol 2 hós kora óta, azóta csinálom így. nem sok a tejem, így éjjel is 2x kelek, de már iszonyú kimerült vagyok, mert olyan mintha mást se csinálnék, mint fejek, etetek, sterilizálok.

Nem bánom, ne értsétek félre, Én döntöttem így(illetve a kiscsajom), csak kiváncsi vagyok, hogy más is így van-e...

2011. jan. 31. 19:30
 1/9 anonim ***** válasza:

10,5 hónapja csinálom ezt. Nekem kezdettől fogva nem szopizik, sajnos.

Igen, fárasztó, de mikor ránézek a babámra, tudom, hogy megéri. Jó ideje más egyáltalán nem sterilizálok, csak mosogatok.

2011. jan. 31. 19:32
 2/9 anonim ***** válasza:
Én csak egyszer adok neki tápszert este,de napközben kap Mecsek teát mert szorulásos.Én sem sterilizálok.Ha van időm akkor kifőzöm ugyan.de az 2 hetente fordul csak elő.Ahhoz szerintem ne ragaszkodj.
2011. jan. 31. 19:38
 3/9 A kérdező kommentje:

Köszi. Jó tudni, hogy nem vagyok egyedül...:-)

A sterilizálást nem kifőzéssel értsétek, mert van chicco folyadékom, csak utána forró vízben mosogatom, de bőr már nem sok van a kezemen...ennyi kézkrémet az életben nem használtam...és ennyi vízdíjat se fizettem még, mint mostanában...:-DDD de valóban jó érzés, hogy anyatejet adhatok neki, ez mindent megér!!

2011. jan. 31. 19:49
 4/9 anonim ***** válasza:
Az egyik barátnőm is így csinálta, szóval nem vagy egyedül.:)
2011. jan. 31. 22:08
 5/9 anonim ***** válasza:
Én 11 hónapig csináltam ezt,és azért hagytam abba mert újra babás lettem.Kitartás :)
2011. jan. 31. 22:28
 6/9 anonim ***** válasza:
szia én is i fejem..és igy is jó...
2011. jan. 31. 23:02
 7/9 xStefix ***** válasza:
Miért sztrájkol, azt tudod? Kértél segítséget?
2011. febr. 1. 14:33
 8/9 A kérdező kommentje:

köszi lányok...

Hát azért sztrájkol, mert a pótlást cumisüvegből kapja, nincs elég tejem,(max. 7dl). Már próbáltam "kiéheztetni", akkor is csak az elejét szívja ki, a nagyját benn hagyja...utána szívhattam le megintcsak géppel, ami dupla idő volt. Próbáltam kispohárral, kanállal itatni, tragédia volt...feladtam. De mostmár kibírom fél lábbal is :-), hisz még 1-2 hónap, és megkezdődik a hozzátápi is, akkor már talán könnyebb lesz...köszi

2011. febr. 1. 15:35
 9/9 A kérdező kommentje:

Ja, amúgy a védőnővel többször átrágtuk a dolgot, jó a szopitechnika, egyszerűen lusta a drágám...

Az, hogy elutasított, meg annyira megviselt, hogy nem is nagyon akarom erőltetni, mert tisztára kikészültem tőle...:-(

Jobb ez így, és ha néha mégis cicizik, akkor közben hullanak a könnyeim örömömben :-)

2011. febr. 1. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!