Tele vagyok pattanással, a hormonok vagy a szoptatás az oka?
Figyelt kérdés
4,5 hónapos a babám, szoptatom. Mióta hazajöttem a kórházból, csomó pattanás jött/jön ki rajtam. Vettem már pattanás elleni szereket, tonikot, lemosót, krémet, de nem tünnek el, hanem mindig jön új és újabb, piros, csúnya. Amúgy sosem voltam ilyen pattanásos, talán a hormonok? Más is szenved tőle??? Mit lehet ellene tenni?2009. febr. 6. 10:14
1/3 anonim válasza:
A hormonok lesznek.Nekem is lett 1-2 szép darabom:(Ellene nagyon semmit.MAjd ha helyreáll a hormonok rendje a szervezetedben,akkor helyrejön.Esetleg,ha megengedheted magadnak,akkor eljárhatsz kozmetikushoz.
2/3 anonim válasza:
Nekem az előző babánál volt ilyen. A kozmetikus azt mondta, így próbál a szervezetem tisztulni, mert a mensim nem jött meg majd 1 évig. A hormonok pedig ezerrel dolgoznak. Nekem főleg a fülem mögött és a nyakamon jöttek ki, ahol addig se és utána se soha nm voltak. Miután megjött, utána szépen el is tűntek. Most is néha előbújik 1-2 óriási göcsört (5. hónapja szoptatom a picit), de be szoktam kenni a nagylányom Clean&Clear Advantage krémjével és az el szokta tüntetni. Jobbulást!
3/3 A kérdező kommentje:
Hát igen, nekem se jött még meg, talán emiatt is, fene se tudja, de pl. a hátamon is kijött csomó és az arcomon és nagyon zavaró :(
2009. febr. 6. 13:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!