Mi történik ha csak egyik mellemből szoptatok?
El fog apadni mind a kettő?
egy fél éves baba anyukája
Mármint hogy felváltva, egyik alkalommal az egyik, következő alkalommal a másik mellből? Mert azt úgy kell, nem fog elapadni.
De ha KIZÁRÓLAG mindig ugyanabból a mellből (pl cska abal mellből mindig), akkor a másik mellből elapad a tej, igen.
6 hós elmúlott már a kisfiam, és kb 1,5 hónapja szenvedek egy ekcémás bőrpírrel járó kisebesedéssel a bal mellbimbóudvaromon. (magának a m.bimbónak semmi baja csak körülötte fáj, viszket stb)
eddig kibírtam, de most hogy már elmúlt hat hós nagyon gondolkodom rajta hogy elhagyjuk a bal oldali szopit hogy ki tudjam végre kezelni, vagy legalább javuljon a helyzet.
Tehát akkor a másik cicimben lesz tej?
És ha pl napi csak egyszer kapna a bal ciciből akkor a mennyisége beállna azon az oldalon a napi egy alkalomra? a másik meg normálisan funkcionálna?
A sebes melledből ne szoptass, hanem szivd le és azt kapja minden második alkalommal cumisüvegből. Pár nap alatt rendbejön és mivel közben minden második alkalommal szopik a jó mellből, igy nem lesz cumisüveg miatti zavara sem és pár nap múlva minden helyrejön!
Én is csináltam, ha kellett, mert pl. kisebezte a szopi, vagy hasonló.
Köszi a segítséget!
Sajnos ez nem egyszerű kisebesedés, hanem ekcéma. nagyon hajlamos vagyok az allergiára ekcémára- igy biztos vagyok benne hogy az.
homeopátiás krémem is van rá, csak igy szinte lehetetlen kezelni, hogy egy nap többször is eszik belőle a kisfiam.
(egyébként először kisebesedésre való mellkrémmel kezeltem, de csak azt történt hogy a bőr nem volt száraz, de a pirosság, viszketés megmaradt!
köszi a tapasztalatokat! sokat segítettetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!