1 éves kisfiam reggel, este cicizik, a reggelit elhagyjuk?
Így van!Szoptass ameddig neked és a babádnak is jó és ne foglalkozz vele,hogy ki mit mond!
Istenem...mit megadnék,hogy ha 1 éves koráig szoptatni tudtam volna!Most 8,5 hós de már 1 hónapja elapadt a tejem pedig mindent megtettem,hogy minél tovább tudjon cicizni!Irigyellek!!!
Ha úgy érzed gáz, hagyd abba. Mikor kislányomat "leszoktattam" egyszerre hagytuk abba a reggelit és az estit is. Egyik vasárnap este még cici, hétfőn már nem. Nagyon érdekes, nem hiányolta, nem kereste, nem kérte, pedig nagyon szeretett szopizni. Az igazság, hogy én hasonlóan éreztem, mint Te. Nekem kényelmetlen volt, nehéz volt, néha játszott vele. Annyit még, hogy 6 hónapos koráig csak szopizott, fokozatosan hagytuk el. Nem akartam, hogy "függő" legyen, így könnyű volt mindkettőnknek. Írod is, hogy szépen eszik már mindenfélét, valószínű, jóllakna cici nélkül is, szóval......
Persze, most csak leírtam a mi esetünket, a véleményemet.....ahogy Te érzed és jónak látod, tedd azt!
Hugom kislánya is 1 éves, és szintén reggel-este szopizik. Beszélt tesóm a dokival, azt mondta, másfél éves korig nem probléma, ha addig nem hagyja el magától a cicit, akkor kell kicsit "rásegíteni".
A keresztlányom is eszik mindent, reggelire benyom két szelet kalácsot, és leöblíti két cicinyi tejjel! :)))
Dehogy "gáz".
Az én 3 évesem is így szopik és nagyon nem gondolom, hogy az lenne. Ha meg másnak az, az már nem az én problémám. ;)
Én tudom, miért így csináltam/csinálom, ez a lényeg.
Köszi mindenkinek,megnyugodtam,hogy más is van így és akkor megy tovább a cici projekt :) !
Nagyon tetszett a kalács leöblítés :) :) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!