Tegnap elmentem mozogni, ma reggelre meg alig van tejem. Be lehet valahogy megint indítani?
Figyelt kérdés
Teljesen kivagyok, eddig tejcsárda voltam és csak gyalogoltam, nem is ugráltam... 3 hónapos a kisfiam és 6 hónapos koráig csak szoptatni akarnám...2009. febr. 4. 07:46
1/3 anonim válasza:
Nem biztos,h a mozgás az oka.Főleg,ha csak gyalogoltál.
Rengeteg folyadék!3-5 liter.Mindegy mi,amit kívánsz,csak igyál sokat.
Aztán,ha ez nem dobja helyre,akkor mindenféle teákkal,és homeós bogyókkal lehet kísérletezni.De rengeteg ilyen kérdéssel találkozol a szoptatás témakörben,nézz körül!
2/3 anonim válasza:
Biztos hogy nem a gyaloglástól ment el a tejed.
Igyál nagyon nagyon sokat!!!! És fejjél, amíg újra annyi tej nem lesz, mint volt.
Én minden nap gyaloglok két órát a babámmal, és nagyon sok tejem van.
3/3 anonim válasza:
Pihenj (aludj) sokat és igyál sok folyadékot. Meglátod, visszatér a tej. Én nyáron egyszer kihajtottam magam, 3 hónapos baba mellett füvet nyírtam (az egész kertet). Kimerültem és másnapra alig volt egy kis tejem. Aztán kipihentem magam és minden rendbe jött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!