Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Milyen szoptatós melltartót...

Milyen szoptatós melltartót vegyek? Hol lehet olyat kapni, ami tart is?

Figyelt kérdés
Ezek a pamutok semmit nem tartanak.
2011. jan. 20. 22:02
 1/8 anonim ***** válasza:

Én vettem a kínaiban egyet, de azt nem igazán szeretem.

Az intersparban Dorinát vettem, igaz elég drága 3000 ft, de nagyon megéri, jól tart (legalábbis az enyémet) és kényelmes is.

2011. jan. 20. 22:05
 2/8 anonim ***** válasza:

Nekem van 2 pamut, az Intersparban vettem talán 2E forintért.Már rengetgszer mostam, még szoktam itthonra felvenni, mert olyan jól tart.

Jó elég nagymamás darabok, de kényelmesek.

2011. jan. 20. 22:06
 3/8 anonim ***** válasza:
Szintén a dorinát mondanám, több mint egy éve tartja a D-s melleimet, és jól bírja. :) Spar-ban vettem én is, 3ezer lehetett talán... Kínait is próbáltam, de az a nyakamba csúszott.
2011. jan. 20. 22:19
 4/8 anonim ***** válasza:
Én Triumphot használok, kényelmes és jól tart. Azthiszem Mamabell a fantázianeve a fazonnak.
2011. jan. 20. 22:38
 5/8 anonim ***** válasza:

2.

Van egy Trumph-om is,de utálom.

Pedig a normál melltartóim, majdnem mind Triumph-ok

2011. jan. 20. 22:49
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem is a Dorina van, 2700.- volt egy éve az Interasparban. Nagyon jól bírja, mell alatt is kényelmes, nem nyom sehol. Ajánlom, jó darab!
2011. jan. 20. 23:07
 7/8 anonim ***** válasza:
Én Tescoban vettem,tiszta pamut.2-3 ezer volt.F&F márka.Ngayon szeretem.És van nagy méret is,ami nekem kellett!
2011. jan. 21. 09:14
 8/8 anonim ***** válasza:
H&M-ben vettem, 2 db volt 5000 forint, pamut, de nagyon jól tart (D-s kosár).
2011. jan. 21. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!