Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mit nem lehet enni szoptatás...

Mit nem lehet enni szoptatás időszaka alatt?

Figyelt kérdés
2011. jan. 16. 17:28
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
százmillió internetes oldalt van erről, járj utána.
2011. jan. 16. 17:30
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

mit ne egyél :nagyon fűszeresset,ami puffaszt,borsó bab stb...epret mert allergiás lehet tőle a pici.

egyél sok vitamin dús ételt,krumplit több lesz tőle a tejed,narancsot van benne kálcium,banánt folsav miatt

nézd meg a neten

2011. jan. 16. 17:31
 3/6 anonim ***** válasza:
A régi öregek azt mondják, hogy a "K" betűs ételek puffasztanak, így az anyatejjel kap a baba is belőle, ezért hasfájós lesz.
2011. jan. 16. 17:45
 4/6 xStefix ***** válasza:
100%

Amire te, az apa vagy a testvér allergiás. Ezeket nem feltétlenül kell kitiltani, de érdemes óvatosan próbálkozni velük.

Illetve azt, amire a babádnak is allergiás tünetei jönnek elő. Ezeket mindenképp hanyagolni kéne egyelőre.

Semmi olyan nincs, amit általánosan tilos enni, inni - végig kell gondolni és ésszel próbálkozni. Teljesen egyéni, hogy melyik baba mit bír és mit nem.

2011. jan. 16. 18:05
 5/6 anonim ***** válasza:

Ezt ki kell tapasztalni.

Nálunk az első gyereknél úgy volt, hogy nagyon-nagyon figyeltem az étkezésre, mégis hasfájós volt. Szerintem nem ezen múlik a kólika kialakulása.

A második és harmadik gyereknél simán ettem káposztát, babot, borsót, paradicsomos ételeket, barackot, semmi bajuk nem lett. Igaz, a harmadik is hasfájós volt, de szintén az első pár hétben, mikor még figyeltem a dolgokra. Utána úgy döntöttem, megnézem, mi lesz. Mindent megettem, káposztás tésztától a barackig. A mai napig így van, szoptatom a kisfiamat, és nem veszi észre ezeket az ételeket.

2011. jan. 17. 11:42
 6/6 anonim ***** válasza:

Mindent lehet enni, csak mértékkel.

Mindegyik baba más, így tényleg ki kell tapasztalni. Lehet, hogy pl. ha én borsót eszem, az én babám görcsölni fog, de a tiéd nem.

2011. jan. 17. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!