Minden ml anyatej "aranyat" ér a babának?
Én is így vagyok, ahogy te. Nekem is nagyon kevés a tejem, én is próbálkoztam már ezzel-azzal szaporítani, de szopik után mindig éhes maradt. Aztán én is adtam neki tápszert a szopik után, de a szoptatást nem adom fel. Éjjel az én babámnak is elég a tejem, sőt még reggel is, de délután és este nem. Viszont az anyatej nagyon fontos, így ha csak pár ml-t is kap, akkor is megéri adni neki! Amúgy szinte teljesen hasonlóképp eszik az én kicsim is, szopi, aztán kb. 100 ml tápszer. Most 3 és fél hónapos.
S tényleg ne add fel! Amíg egy picike tejed is van, addig hagy szopizzon!
Én nagyon hiszek az anyatej jótékony hatásában. Nagyobbik lányom 4 éves koráig szopott, és addig nem is volt soha beteg, sőt azóta is olyan, mintha vasból lenne a szervezete.
A kisebbikkel azonban elég rosszul jártam. Rengeteg tejem volt, le is adtam belőle, de Ő az első pillanattól utált szopni. 5 hónapig még úgy-ahogy működött a dolog, de onnantól csak ébredés után azonnal fogadta el, amíg még félálomban volt. Kínlódás volt az egész, de még 3 hónapig sikerült anyatejet adnom neki, mielőtt teljesen elutasította. Ja és cumisüvegből sem fogadta el, sőt a tápszerrelés és később a tejjel is hadilábon áll. Sokkal többet beteg, mint a nővére.
Anyatej szép meg jó dolog amíg van!!
Ha kevés akkor pótolni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!