Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Megjött a havim, hogyan tovább?

Megjött a havim, hogyan tovább?

Figyelt kérdés
Megjött a havim, a babám 4 hónapos és egész éjszaka szenvedtünk. Nem akart szopizni. Annyira nem akarta, hisztizett, nyüglődött és annyira nem akarta bevenni a cicit a szájába, hogy a tejleadó reflex sem indult be, úgyhogy 40 perc komoly küszködés után elaludt. Aztán jött a reggel és azóta is köszöni, de nem kér belőle. Most mi tévő legyek?
2011. jan. 14. 10:22
 1/5 anonim ***** válasza:

Hívd fel a gyerekorvost!

Mindenképp beszélned kell vele,mivel ő írja fel a tápszert is!

Minden jót!

2011. jan. 14. 10:24
 2/5 anonim ***** válasza:
Sajnos ilyenkor nem ízlik nekik a tej,ezért nem nagyon esznek.Szerintem is próbáld meg a tápszert,ha úgy érzed éhes.
2011. jan. 14. 10:57
 3/5 anonim ***** válasza:

Sajnos nekem 6 hét után megjött, és azóta is rendszeresen. Kislányom most 3 és fél hónapos, és ha megjön, akkor pár napig jóformán nem hajlandó enni!!! Nagyjából 1 órát is volt, hogy szenvedtem vele, hogy csak egy picikét szopjon legalább, de közben ütött-vert és nagyon sírt. Már kínzásnak éreztem az egész szoptatást, ezért én is a tápszer mellett döntöttem, mert éhezni csak nem hagyom.

Aztán mensi után megint jobban elfogadja a ciciket. Kiegészítésként viszont többször is kap tápszert, mert sajnos a fránya mensi miatt csökken a tejem, és jó pár nap, amíg rendeződik a helyzet, és után hipp-hopp elmegy egy hónap és újra kezdődik az egész tortúra.

Csak tudnám mi a fenéért jön meg szopi alatt? :(:(:(

Ha nagyon megtelnek a melleid, akkor fejd le őket, hogy mensi után újra tudd szoptatni a picit.

2011. jan. 14. 12:12
 4/5 anonim ***** válasza:

"Csak tudnám mi a fenéért jön meg szopi alatt? :(:(:( " Azért, mert a szoptatás nem megakadályozza, csak gátolja a peteérést. Amikor két szopi között több, mint két óra telik el, onnantól kezdve a peteérés bármikor beindulhat.

Nekem egyébként szülés után 4 hónapra jött meg először, de a babám serencsére elfogadta a tejemet. Igaz, csak üvegből.

2011. jan. 14. 13:01
 5/5 anonim ***** válasza:

Köszönöm a választ előző.

De a kérdés csak költői volt... Azért tettem fel, mert szar a helyzet: ha már megjön, akkor jó lenne, ha elfogadná a baba a tejet, mint ahogy neked is (még ha üvegből is), vagy egyszerűen ne jöjjön meg. Itt csak arra gondolok, hogy picit hülye a természet, és kár hogy a mensi sokaknál gondot okoz szoptatás alatt.

2011. jan. 14. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!