Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szoptatás alatt semmilyen...

Szoptatás alatt semmilyen sportot nem lehet végezni? Gondolok itt jogára, leitos tornára?

Figyelt kérdés
2011. jan. 7. 21:09
 1/5 anonim ***** válasza:

Természetesen lehet sportolni. Semmi gond nem származik belőle. Hülyeség, hogy elapad a tej vagy ilyesmi, nincs összefüggés a dologban. Bármit tehetsz, ami jólesik.

Én két és fél éve szoptatok folyamatosan (a nagyobbom két és fél éves, a kicsi 5 hós), terhesség alatt is szoptattam végig, most szopizik mindkettő és nem csak hogy sportolok, hanem tavasztól megyek vissza a versenypályára is. :-)

2011. jan. 7. 21:25
 2/5 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, kimaradt, hogy két dologra kell odafigyelni: elég folyadékot inni sportolás alatt, illetve nagyon jó minőségű melltartót használni.
2011. jan. 7. 21:25
 3/5 anonim ***** válasza:
Jógát meg pláne lehet végezni! Örülj neki, ha van időd rá! Szerintem is csak egy dolog a fontos, ami a tej rovására mehet: a folyadékpótlás! Jó sportolást!
2011. jan. 7. 21:33
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha nem vagy hozzászokva az aktív sporthoz, eleinte ne erőltesd meg nagyon a szervezeted, szép apránként kezd! Amúgy én is sportolok a szoptatás alatt, de nem hajszolom túl magam, csak lazán veszem...
2011. jan. 8. 10:45
 5/5 xStefix ***** válasza:

Itt a lényeg: fokozatosan!

Ha nem vagy hozzászokva, akkor meg pláne. Addig és úgy csináld, amíg jól érzed magad, akkor biztosan nem ártasz vele.

(A mellizmokat azért próbáld kímélni és ne legyen izomlázad!)

2011. jan. 8. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!