Szoptatás alatt semmilyen sportot nem lehet végezni? Gondolok itt jogára, leitos tornára?
Figyelt kérdés
2011. jan. 7. 21:09
1/5 anonim válasza:
Természetesen lehet sportolni. Semmi gond nem származik belőle. Hülyeség, hogy elapad a tej vagy ilyesmi, nincs összefüggés a dologban. Bármit tehetsz, ami jólesik.
Én két és fél éve szoptatok folyamatosan (a nagyobbom két és fél éves, a kicsi 5 hós), terhesség alatt is szoptattam végig, most szopizik mindkettő és nem csak hogy sportolok, hanem tavasztól megyek vissza a versenypályára is. :-)
2/5 anonim válasza:
Előző vagyok, kimaradt, hogy két dologra kell odafigyelni: elég folyadékot inni sportolás alatt, illetve nagyon jó minőségű melltartót használni.
3/5 anonim válasza:
Jógát meg pláne lehet végezni! Örülj neki, ha van időd rá! Szerintem is csak egy dolog a fontos, ami a tej rovására mehet: a folyadékpótlás! Jó sportolást!
4/5 anonim válasza:
Ha nem vagy hozzászokva az aktív sporthoz, eleinte ne erőltesd meg nagyon a szervezeted, szép apránként kezd! Amúgy én is sportolok a szoptatás alatt, de nem hajszolom túl magam, csak lazán veszem...
5/5 xStefix válasza:
Itt a lényeg: fokozatosan!
Ha nem vagy hozzászokva, akkor meg pláne. Addig és úgy csináld, amíg jól érzed magad, akkor biztosan nem ártasz vele.
(A mellizmokat azért próbáld kímélni és ne legyen izomlázad!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!