Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mi lehet velem? Más is tapaszt...

Mi lehet velem? Más is tapasztalt ilyet? 10 hónapja szoptatok.

Figyelt kérdés
mostanában azt tapasztalom, hogy a vasat is megenném. Szivem szerint egyfolytában csak ennék.Miért?
2011. jan. 5. 14:54
 1/6 anonim ***** válasza:
Érdemes lenne csináltatni egy vérképet.
2011. jan. 5. 14:56
 2/6 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok sajna, el akartam kezdeni a fogyókúrát szépen lassan, de nem megy igazán. Inkább tornázgatok és nagyokat sétálunk a friss levegőn.
2011. jan. 5. 15:59
 3/6 nacebee ***** válasza:
Kedves első mire tippelsz?tudsz valamiről?mert sajna én is így vagyok bár nálam 11hetes a babó
2011. jan. 5. 17:49
 4/6 anonim ***** válasza:
Én amióta szoptatok így vagyok ( 11 hónapj ), nincs is nálam kövérebb. 57 kilóval lettem terhes, most 80 vagyok, szerintetek mit csinálja a 36-os ruháimmal????
2011. jan. 7. 12:04
 5/6 anonim ***** válasza:
Csináltass egy vérképét, ha úgy érzed vmi nincs rendben és hagyd abba a túlzott evést...a hízásnak hatékony ellenszere))) Én "szerencsésnek" mondhatom magam: terhességi cukorbetegségem volt, és a szülés után is igyekszem változatosan és egészségesen táplálkozni... nem könnyű, de tudom magamról, ha elkezdenék nagyon enni, annál nehezebben tudnám abbahagyni az evést (és itt nem a folyamatos evésre gondolok).
2011. jan. 7. 18:35
 6/6 anonim ***** válasza:
Én is voltam hasonló cipőben. Nekem a krómtabletták segítettek.
2011. jan. 8. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!