Miért van az, hogy van a mellemben tej bőven, szoptatni is tudok belőle, de fejni mégis csak minimálisat tudok?
Nem! Eddig nem volt semmi gondom, rendesen le tudtam fejni (Medela kézivel), az utóbbi 1 hétben kínlódok így. Most is úgy éreztem, van benne, ráadásul a kislányom dél óta még mindig alszik, gondoltam, hátha addig még nem ébred fel, mire újból termelődik, hogy neki elég legyen. Eddig ezzel sem volt semmi gond. Most viszont akárhogy próbáltam, csak 60-at tudtam lefejni a kettőből! Pedig biztos, hogy több van benne, ha megnyomom, jön is belőle! Ja, azt észrevettem, hogy már lassabban termelődik, most is inkább már vettem ki a fagyasztóból, hogy elég legyen:(. Ráadásul ma már szopi közben az eddig erős tejleadó reflexemet sem éreztem:(
El fog fogyni a tejem?
Két gyereket szoptattam, az egyiket 14 a másodikat 20 hónapig! Mégsem bírtam SOHA lefejni 20 milinél többet, hiába próbálkoztam! Még akkor se jött több, amikor teljesn tele volt a mellem. Egyszerűen nem indult be az a tejleadó reflex, ami a kisbabától indult be nekem! :) Ha sírt a gyerek, jobban tudtam fejni, de akkor meg mindek fejjek, ha sír akkor inkább szoptattam! Nem is foglalkoztam vele, amikor úgy éreztem picit kevesebb a tej, (nem ömlik a szájába) egyszerűen gyakrabban szoptattam, éjszaka is, de azt csak kb. 8-9 hónapos korig.
Csak semmi aggódás! Jó szopiztatást és egszéséget! Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!