Hogy állítsam be a szoptatás idejét? Mit tegyek?
Lehet nem a legjobb megoldás de ilyenkor kéznél volt egy 0-s cumi azt tettem a szájába a cici helyett és felkeltem mellőle. Egy idő után kiköpte magától.
Ha kivettem a cicit és nem tettem be mást felsirt.
Nálunk 23 hónap a korkülönbség. Én úgy csináltam, hogy egy nagy kanapén szoptattam, ahova beültem középre, és ha cicit cseréltünk, akkor sem kellett felkelnem, nagy lányom meg átsétált a másik oldalamra. Olvastam és olvastam közben... Ő lapozott. De volt, hogy rajzoltunk, vagy mást csináltunk közben, a lányom nem érezte magát kirekesztve. Ha valami nagyon kellett neki, amihez fel kellett kelnem, én inkább a picit hagytam sírni. "Görcsösen figyeltem", hogy a nagy igényei legyenek előtérben, mert neki ez nagy váltás volt, a pici meg megszokta, hogy várni kell néha picit, ő nagyon alkalmazkodó lett. Visszanézve (már majdnem másfél éves a pici) ez nagyon kifizetődő volt, nem lettek féltékenységi rohamok.
A pici meg hamar felgyorsult a szopival, ne aggódj, nem marad ez így, lehet, hogy két hét múlva már csak 20 perc lesz egy szopi, stb.
Cumit ne!!!
Nekem még csak egy van, úgyhogy nem tudok első kézből gyakorlati tanácsokat adni. De tippem van egy, ami segíthet: hordozókendő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!