Szoptatás után a ti melleitek is kisebbek lettek?
Figyelt kérdés
Azt gondolom h valamivel kisebb lett,mivel már nincs benne tej!De az enyém jóval kisebb lett,pedig szülés előtt sem volt nagy:((Most akkora mint egy 13 évesé!Tök durva,pedig azt hittem h szülés után nagyobb lesz 1 kicsit de nem,akkor volt jó mikor még 6x szoptattam naponta,még szivacsos melltartó sem kellett!!:D2011. jan. 2. 23:01
1/11 anonim válasza:
Igen sajnos az enyém is vissza ment az eredeti méretre
2/11 anonim válasza:
Enyém ugyanakkorára "ment vissza" mint teherbeesés előtt. De így sem kicsi, pedig nem bántam volna, ha egy kicsit kisebb lenne.
3/11 anonim válasza:
Ajjaj!! Nekem a baba elott 75b volt, de eleg telt b. A terhesseg alatt meg nagyobbak lettek, csak 2 hetig tudtam szoptatni, aztan nemcsak hogy kisebbek lettek mint eredetileg, de raadasul logtak is! Most 12 hetes terhes vagyok ismet, es megint szep nagyok. De tudom, hogy a szoptatas utan leapadnak megint. Sajnos.
4/11 A kérdező kommentje:
Én meg nagyobbat szerettem volna:))De ez így van legtöbbünknek mindig az ellenkezője kell!!A férjemnek tetszik az a lényeg:D Köszi a válaszokat!
2011. jan. 2. 23:12
5/11 A kérdező kommentje:
Én amúgy 16 hós koráig szoptattam,de nem lógnak igaz nincs is mi ami lógjon(70-75-ös melltartót hordok)Sokan rá is kérdeztek h hogy tudtam ekkora mellekből ennyi ideig szoptatni,de ezek szerint itt sem a méret a lényeg:)
2011. jan. 2. 23:15
6/11 anonim válasza:
Állítólag szoptatás befejezése után fél évvel áll be arra a méretre, amilyen utána lesz. A Zsírszövetnek még vissza kell épülnie, tehát lehetséges, hogy a tej elapadásakor kisebb, mint amilyen majd később lesz.
Szóval nem tudom, mikor hagytad abba a szoptatást, de ha kevesebb mint fél éve, akkor még van remény. :o)
Én is kíváncsi vagyok milyen lesz, már több mint 4 éve vagy terhes vagyok, vagy szoptatok, vagy mindkettő... :o)
7/11 anonim válasza:
23:18 vagyok még
az egy nagyon téves elképzelés, miszerint pici mell=kevés tej.
Én is épp 16 hónapja szoptatom a kisebbik lányomat (nem úgy tűnik, mint aki le akar szokni), és én is 70 A voltam, és most sem túl nagy, mindkét babám 9 hónapos koráig tejadó is voltam....
8/11 A kérdező kommentje:
5 hónapja hagytam abba,jó lenne ha még változna,de szerintem nem fog!!Sajna nekem csak ekkora cici jutott:((Néha azért zavar,h csak ekkora lett,de azért kés alá nem fekszek,mert félek tőle!El kell fogadnom!
2011. jan. 2. 23:25
9/11 A kérdező kommentje:
Igen ezt én is mondtam nekik,h szoptatásnál nem számít h mekkora,a tejmirigyek mennyisége számít ha jól tudom!Köszönöm a válaszokat!
2011. jan. 2. 23:29
10/11 anonim válasza:
2. vagyok. Hát tényleg nem a mell-méret számít szoptatásilag. Nekem méretesebbek vannak (85 B-s), a terhesség alatt D-s melltartó kellett, mégis 3 hónapig tudtam csak szoptatni, de azt is végig tápszeres pótlással. A sógornőm mellei kb. akkorák mint egy fél citrom, és dől belőle a tej (hála Istennek) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!